Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Μαρκ Μάρκεθ

Πέτρος Σηφαλάκης
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Μαρκ Μάρκεθ
Σπίτι του πήγε ο Μαρκ Μάρκεθ ύστερα από αρκετό καιρό νοσηλείας στο νοσοκομείο και τρία χειρουργεία, ελπίζοντας για ταχεία ανάρρωση ώστε να επιστρέψει στις πίστες του MotoGP από τη νέα χρονιά.

Ο τραυματισμός του Μαρκ Μάρκεθ ήταν πιο σοβαρός από ότι νομίζαμε στην αρχή και η προσπάθειά του να τρέξει σε αγώνα του MotoGP μόλις πέντε μέρες μετά την πτώση που του τον προκάλεσε, έκανε τα πράγματα χειρότερα. Ο Ισπανός ταλαιπωρήθηκε με τρία χειρουργεία συνολικά, αλλά και αρκετές ημέρες παραμονής μέσα στο νοσοκομείο και τελικά πήρε εξιτήριο επιστρέφοντας στο σπίτι του.

«Η πρόοδος του Μαρκ μετά το χειρουργείο του στις 3 Δεκεμβρίου και μετά την αγωγή με αντιβιωτικά, έχει χαρακτηριστεί ικανοποιητική από τους γιατρούς. Σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για να συνεχίσει την ανάρρωση σπίτι του όπου και θα συνεχίσει τη θεραπεία με αντιβιωτικά» ήταν οι επίσημες δηλώσεις που έγιναν για τον Μαρκ Μάρκεθ.

Οι γιατροί πάντως, θεωρούν ότι ο αναβάτης της Repsol Honda έχει μπροστά του τουλάχιστον έξι μήνες για την πλήρη ανάρρωσή του οπότε οι πιθανότητες να ξεκινήσει κανονικά στην αρχή της νέας σεζόν του MotoGP το 2021 είναι λίγες. Στο επόμενο διάστημα θα μάθουμε τις προθέσεις της ομάδας του και ποιον θα τοποθετήσει στη θέση του μέχρι να γίνει καλά ο ίδιος, αν δεν προλάβει τους πρώτους αγώνες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!