H Petronas Yamaha συνεχίζει στην κορυφή με τον Μορμπιντέλι

Πέτρος Σηφαλάκης
H Petronas Yamaha συνεχίζει στην κορυφή με τον Μορμπιντέλι
Μετά τον Φάμπιο Κουαρταραρό, ο Φράνκο Μορμπιντέλι έχει σειρά να ανέβει στην κορυφαία θέση της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμαστικών.

Με αρκετό αέρα εξελίχθηκε η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών του MotoGP στη Βαρκελώνη. Ο Φράνκο Μορμπιντέλι ήταν ανάμεσα στους αρκετούς αναβάτες που έπεσαν κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών, ο αναβάτης της Petronas όμως δεν το έβαλε κάτω και στη συνέχεια έκανε τον καλύτερο χρόνο. Ο Ζουάν Ζαρκό είναι στη δεύτερη θέση με επίσης πολύ καλές επιδόσεις, ενώ ο Μπραντ Μπίντερ είναι στην τρίτη θέση με την KTM του.

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό με τη δεύτερη Petronas Yamaha, ο οποίος ήταν πρώτος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τη μοτοσικλέτα του και οι μηχανικοί δούλευαν πάνω σε αυτό. Βινιάλες, Νακαγκάμι είναι στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ Μιρ, Πολ Εσπαργκαρό, Άλεξ Μάρκεθ, Βαλεντίνο Ρόσι και Άλεξ Ρινς είναι στη δεκάδα. Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο που το πρωί τα είχε παει πολύ καλά, τώρα δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 18η θέση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!