MotoGP: H Ducati στην κορυφή του FP3

Πέτρος Σηφαλάκης
MotoGP: H Ducati στην κορυφή του FP3
Ο Πέκο Μπανάια έδειξε το δρόμο στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του Μισάνο και τον ακολούθησαν τρεις Yamaha, δύο δορυφορικές και μια εργοστασιακή.

Πολύ δυνατός έδειξε ο Πέκο Μπανάια στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Μισάνο. Ο αναβάτης της δορυφορικής Pramac Ducati κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο και ακριβώς πίσω του, βρέθηκε ο Μάβερικ Βινιάλες της Yamaha. Στην τρίτη και τέταρτη θέση, είναι οι Φάμπιο Κουαρταραρό και Φράνκο Μορμπιντέλι αντίστοιχα, της Petronas Yamaha και πέμπτος είναι ο Μιρ της Suzuki.

Βαλεντίνο Ρόσι, Πετρούτσι, Νακαγκάμι, Μίλερ και Ζαρκό κλείνουν τη δεκάδα. Να πούμε ότι στο FP3 του Μισάνο είχαμε και αρκετές πτώσεις. Ο πρώτος Πέκο Μπανάια, έπεσε στην έκτη στροφή και δημιουργήθηκαν ανησυχίες καθώς είχε ένα πρόσφατο τραύμα στο πόδι του και μπορεί να επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Στη συνέχεια είχαμε τον Πολ Εσπαργκαρό και τον Μιγκέλ Ολιβέιρα οι οποίοι δεν χτύπησαν και είναι μια χαρά. Στις κατατακτήριες δοκιμές αργότερα θα δούμε αν ο Πέκο Μπανάια επηρεάστηκε από την πτώση του ή αν όλα είναι καλά. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στον πίνακα που ακολουθεί ακριβώς από κάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!