Υπογράφει με την Petronas Yamaha ο Βαλεντίνο Ρόσι;

Πέτρος Σηφαλάκης
Υπογράφει με την Petronas Yamaha ο Βαλεντίνο Ρόσι;
Φήμες θέλουν τη δορυφορική ομάδα της Yamaha, την Petronas Yamaha SRT να έρχεται σε συμφωνία με τον Βαλεντίνο Ρόσι στο Γκραν Πρι του Μισάνο.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι παρά τα 41 χρόνια της ηλικίας του έχει τρομερή όρεξη για αγώνες και δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το MotoGP. Η θέση του στην εργοστασιακή Yamaha σταματά να είναι διαθέσιμη ωστόσο, αφού ήδη έχει ανακοινωθεί ότι από το επόμενο έτος, ο Φάμπιο Κουαρταραρό θα βρεθεί στην ομάδα, δίπλα στον Μάβερικ Βινιάλες. Το σενάριο πάντως δεν τελειώνει εδώ. Ο Βαλεντίνο Ρόσι θέλει τόσο πολύ να βρίσκεται μέσα στο MotoGP που θα πήγαινε ακόμη και στη δορυφορική ομάδα!

Η Petronas Yamaha έχει δηλώσει το ενδιαφέρον της και ουσιαστικά, περιμένει την απάντηση από τον Βαλεντίνο Ρόσι. Φήμες λένε ότι η τελική ανακοίνωση θα γίνει στο Γκραν Πρι του Μισάνο και θα υπογράψει ένα μονοετές συμβόλαιο, τουλάχιστον για αρχή. Ο επικεφαλής της Petronas Yamaha λέει ότι τα πράγματα πάνε καλά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφιβάλλουν ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι θα βρίσκεται στην ομάδα τους την επόμενη σεζόν. Συμπληρώνει ωστόσο, ότι οι καιροί που διανύουμε είναι περίεργοι, ότι υπάρχουν πολλά θέματα που βρίσκονται στο τραπέζι και πρέπει να ληφθούν υπόψη με προσοχή, πριν από κάθε απόφαση.

Ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι οι απαντήσεις για το αν θα πάει στη δορυφορική ομάδα ο Ρόσι, θα έρθουν στο Γκραν Πρι που θα γίνει στην πίστα του Μισάνο. Από αυτά που ανακοινώνει η ομάδα, αλλά και το τιμ του Βαλεντίνο Ρόσι, έχουν συμφωνήσει σε ένα μεγάλο βαθμό και περιμένουν να «τα βρουν» και στις μικρότερες λεπτομέρειες που θα έχει το συμβόλαιό τους. Ένα ζήτημα που τους απασχολεί είναι και η «συνύπαρξη» των δικών τους χορηγών, μαζί με εκείνους του Βαλεντίνο Ρόσι, που είναι πολλοί. Διάφορα τέτοια ζητήματα θα πρέπει να επιλυθούν και στη συνέχεια, θα μάθουμε το αν θα συνεχίσει να τρέχει ο θρύλος του MotoGP!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!