Η σειρά του Κουαρταραρό στο FP3 της Χερέθ!

Πέτρος Σηφαλάκης
Η σειρά του Κουαρταραρό στο FP3 της Χερέθ!
Ο Γάλλος ρούκι κατάφερε να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, ενώ το μεγαλύτερο όνομα που μένει εκτός του Q2 είναι ο Άλεξ Ρινς.

Η τρίτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών ολοκληρώθηκε και ο Φάμπιο Κουαρταραρό βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ο αναβάτης της Petronas Yamaha είχε έναν πολύ καλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών και κατάφερε τελικά να είναι ο ταχύτερος, με μικρή διαφορά από τον δεύτερο Τζακ Μίλερ. Ο Μιρ έφτασε έως την τρίτη θέση και ο Μαρκ Μάρκεθ, με τον Μάβερικ Βινιάλες, βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη, αντίστοιχα.

Καλ Κράτσλοου, Φράνκο Μορμπιντέλι, Βαλεντίνο Ρόσι, Πέκο Μπανάια και Αντρέα Ντοβιτσιόζο είναι οι αναβάτες που κλείνουν τη δεκάδα. Η μέτρια επίδοση του Άλεξ Ρινς θα τον οδηγήσει στο Q1, όπου θα πρέπει να τρέξει και να πάρει μια από τις πρώτες δύο θέσεις, ώστε να περάσει μετά στο Q2 και να διεκδικήσει την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές.

Καμία KTM και Aprilia δεν πέρασαν απευθείας στο Q2 από τα ελεύθερα δοκιμαστικά ενώ ο Φράνκο Μορμπιντέλι, με τον Βαλεντίνο Ρόσι, που βελτίωσαν τελευταία στιγμή τις επιδόσεις τους, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο και να δώσουν τέσσερις μοτοσικλέτες της Yamaha κατευθείαν στo Q2. Δείτε παρακάτω αναλυτικά, τα αποτελέσματα από την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα της Χερέθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!