Ο Ντοβιτσιόζο μάλλον θα μείνει στη Ducati

Ο Ντοβιτσιόζο μάλλον θα μείνει στη Ducati
Παρά τις διαφωνίες που είχαν στο οικονομικό κομμάτι, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο μάλλον θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Ducati και θα υπογράψουν σύντομα ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο και η Ducati έχουν συμβόλαιο μέχρι και τη λήξη του 2020 και όπως πήγαν τα πράγματα, οι δύο πλευρές θα ήθελαν να ανανεωθεί. Οι διαφωνίες που είχαν στο οικονομικό κομμάτι αναμένεται ότι θα «σιδερωθούν» και θα βρεθεί η μέση λύση, τώρα που ούτε ο Ντόβι έχει καλύτερες επιλογές, αλλά ούτε και η Ducati. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ντοβιτσιόζο το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε ένα νέο συμβόλαιο.

«Για μένα κατά 99% θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Πρώτα, με βάση τα όλα όσα έγιναν με τον κοροναϊό φέτος, θέλαμε να δούμε το συμβόλαιο του 2020. Στην αρχή, μέσα από τις κουβέντες, καταλαβαίναμε ότι η Ducati ήθελε να τα βρούμε, όμως δεν υπήρχε τίποτα εγγράφως» ήταν τα λόγια του στη Gazzetta dello Sport. Ωστόσο αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν βιάζεται για ένα νέο συμβόλαιο, θα μπορούσαν και να περιμένουν τους πρώτους αγώνες της φετινής χρονιάς, για να δουν που βρίσκονται.

«Ναι, ίσως αυτή να είναι η καλύτερη λύση ώστε και οι δυο πλευρές να έχουν μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης και να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση» είπε ο μάνατζερ του Ντόβι για αυτή τη λύση, τόνισε όμως ότι δεν θα ήθελε να «τραβήξει» πολύ και ότι μέχρι τις 19 Ιουλίου, ιδανικά, θα ήθελε να έχει μια απάντηση. «Θα το προτιμούσα. Με τέτοια δύσκολη χρονιά, χρειαζόμαστε την απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και αρμονία. Το σημαντικό είναι και οι δυο πλευρές να έχουμε τον ίδιο στόχο» είπε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!