Κουαρταραρό: «Με πολλή προσοχή φέτος»

Πέτρος Σηφαλάκης
Κουαρταραρό: «Με πολλή προσοχή φέτος»
Ο αναβάτης της Petronas Yamaha λέει ότι όλα είναι πολύ ρευστά και όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή, καθώς με έναν τραυματισμό χάνεις όλη τη σεζόν.

Πέρυσι, ο Φάμπιο Κουαρταραρό μας άφησε με το στόμα ανοικτό χάρη στις επιδόσεις του με τη δορυφορική του μοτοσικλέτα. Ο Γάλλος ρούκι κατάφερε να πάρει και μια θέση στην εργοστασιακή Yamaha, αυτή του Βαλεντίνο Ρόσι, ανεβαίνοντας ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα του. Από το 2021 και μετά, ο Κουαρταραρό θα βρίσκεται στο πλευρό του Μάβερικ Βινιάλες και θα διεκδικεί τίτλο!

Φέτος ωστόσο, που είναι η τελευταία του χρονιά στην Petronas, θέλει να είναι πολύ προσεκτικός. Η πιο περίεργη σεζόν στην... ιστορία θα έχει λιγότερους αγώνες και πολύ μικρά κενά ανάμεσά τους οπότε δεν υπάρχει κανένα περιθώριο τραυματισμού. Επειδή τα Γκραν Πρι θα είναι και λιγότερα, τα καλά αποτελέσματα θα δίνουν μεγάλο προβάδισμα! Ο Φάμπιο Κουαρταραρό, είπε για τη χρονιά που... έρχεται:

«Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά»

«Η φετινή σεζόν θα είναι πολύ ιδιαίτερη, με συνεχόμενους αγώνες και λιγότερα Γκραν Πρι. Το πιο σημαντικό φέτος θα είναι να τερματίζεις και να βλέπεις τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

«Επιπλέον θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις πτώσεις και τους τραυματισμούς, διότι σε ένα τόσο σφιχτό πρωτάθλημα το παραμικρό λάθος μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσεις πολλούς αγώνες. Χρειαζόμαστε πολλή προσοχή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!