Χάμιλτον: «Ο πόλεμος δηλώσεων είναι παιδιαρίσματα»

Gazzetta team
Χάμιλτον: «Ο πόλεμος δηλώσεων είναι παιδιαρίσματα»
Ο Λιούις Χάμιλτον ξεκαθάρισε του πως δεν τον ενδιαφέρει να εμπλακεί σε πόλεμο δηλώσεων με τον Μάξ Φερστάπεν.

Ο Λιούις Χάμιλτον πραγματοποίησε το χειρότερο αγώνα του στο 2021, παίρνοντας μόλις την 7η θέση στο GP Μονακό. Ως αποτέλεσμα έχασε την πρωτοπορία στο Πρωτάθλημα, καθώς πλέον υπολείπεται 4 βαθμούς του Μαξ Φερστάπεν.

Στο πλαίσιο του αγώνα στο Πριγκιπάτο, ξεκίνησε μια σειρά από δηλώσεις ανάμεσα στους δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου. Αρχικά ο Χάμιλτον είχε δηλώσει πως «ο Φερστάπεν πιστεύει πως πρέπει να αποδείξει κάτι», ενώ από τη πλευρά του ο Ολλανδός είχε απαντήσει ακριβώς το αντίθετο.

Μετά τη λήξη του αγώνα, όπου ο οδηγός της Red Bull κατέκτησε τη νίκη, δήλωσε: «Πρέπει να μιλάς στη πίστα και αυτό προτιμώ να κάνω». Ο Χάμιλτον στη συνέντευξη με τους δημοσιογράφους μετά το Grand Prix κλήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις του Ολλανδού.

«Είναι ενδιαφέρον το τι σκαρφίζεται συνεχώς ο Κρίστιαν Χόρνερ, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν παίζω παιχνίδια ψυχολογίας. Έκαναν σπουδαία δουλειά και αυτό είναι όλο. Είχαμε κι εμείς πολύ καλούς αγώνες φέτος, όμως όπως έχω ξαναπεί έχουμε ακόμα 17 αγώνες στο φετινό Πρωτάθλημα. Ένας πόλεμος δηλώσεων είναι για παιδιά».

Ο Τότο Βόλφ έρχεται με τη σειρά του να δώσει μια διαφορετική οπτική στο όλο ζήτημα. Ο επικεφαλής της Mercedes πιστεύει πως τα σχόλια του ενός οδηγού για τον άλλο είναι μέρος της μάχης για τον τίτλο. «Έχουμε μάχη για το Πρωτάθλημα ανάμεσα σε δύο σπουδαίους οδηγούς. Όσα λέγονται είναι για το καλό του θεάματος. Θα κατηγοριοποιούσα τις δηλώσεις του Φερστάπεν απλώς ως κάτι το ωραίο να συζητιέται και να γράφονται πράγματα γι’αυτό. Η δράση είναι μέσα στην πίστα και η σαπουνόπερα εκτός αυτής».

Διαβάστε ακόμα

» MotoGP Ιταλίας FP2: Η απάντηση του Μπανάια

Image credit: Mercedes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!