Ο Αντουάν Γκριεζμάν συναντήθηκε με τον Λούις Χάμιλτον (pics & vid)

Ο Αντουάν Γκριεζμάν συναντήθηκε με τον Λούις Χάμιλτον (pics & vid)
Ο άσος της Μπαρτσελόνα παρακολούθησε από κοντά το Grand Prix Ισπανίας

Μπορεί η παγκόσμια πανδημία του Covid-19 να κρατά τις στρατιές από celebrities μακριά από τα paddock του μαγικού κόσμου της Formula 1, ωστόσο στο περιθώριο του Grand Prix της Βαρκελώνης, εντοπίστηκε στα γκαράζ ο Αντουάν Γκριεζμάν!

Μία ημέρα μετά το ισόπαλο ντέρμπι των Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης, ο άσος των Μπλαουγκράνα επισκέφτηκε το σιρκουί του Μονμελό και παρακολούθησε από κοντά τον τέταρτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.



Μάλιστα, το έκανε από το γκαράζ της -επί επτά συνεχόμενες σεζόν- πρωταθλήτριας ομάδας της Mercedes-AMG Petronas F1 Team. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως καθόταν πίσω από τον επικεφαλής της, Τότο Βολφ.

Νωρίτερα, ο 30χρονος είχε συναντήσει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Λούις Χάμιλτον αλλά και τον τιμ μέιτ του στα ασημί βέλη από το 2017 μέχρι σήμερα, τον Φινλανδό Βάλτερι Μπότας.



Τους έφερε γούρι
Μάλιστα ο Γάλλος που φέτος μετρά 35 εμφανίσεις και 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αποδείχθηκε γουρλής για τους πρωταθλητές. Υπό το βλέμμα του, ο Χάμιλτον ανέκαμψε της κακής του εκκίνησης και προσπερνώντας στο τέλος τον Μαξ Φερστάπεν, μετέτρεψε την pole position #100, στη νίκη #98 στη Formula 1!

Παρότι βρέθηκε και στο pit lane, με ένα κράνος μηχανικού στα χέρια, οι φήμες που τον θέλουν να παίρνει «μεταγραφή» και εφ’ εξής να αλλάζει λάστιχα αντί να σκοράρει, κρίνονται ως αναληθείς.



Ο μαραθώνιος της Formula 1 συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή του εμβληματικού Grand Prix του Πριγκιπάτου του Μονακό!

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG Petronas F1 Team

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!