Ευχαριστημένος ο Μπινότο με την πρόοδο της Ferrari

Gazzetta team
Ευχαριστημένος ο Μπινότο με την πρόοδο της Ferrari
O Ματία Μπινότο είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την πρόοδο της Ferrari και πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.

Η Scuderia ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν του 2021 σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση από το 2020. Η SF21 είναι ανταγωνιστική και βελτιωμένη σε σύγκριση με την προκάτοχο της ως μονοθέσιο. Επιπλέον, ο κινητήρας έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα, κάτι το οποίο δίνει στην ομάδα περισσότερη ελευθερία στο στήσιμο.

Το GP Ισπανίας ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας ώστε η Ferrari να δει τη δυναμική της. Ο Μπινότο έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος και τόνισε την δουλειά που έχει γίνει στο εργοστάσιο.

«Έχουμε κάνει πολλή μεγάλη πρόοδο και είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις. Η ομάδα απέδειξε πως μπορεί να διορθώσει τις αδυναμίες μας. Αν συγκρίνουμε την Ισπανία του 2020, δεχθήκαμε γύρο στο τέλος του αγώνα και στις κατατακτήριες ήμασταν 1.5 δευτ. από την pole position. Συνολικά έχουμε βελτιώσει αρκετές αδυναμίες μας. Θα πάρει βέβαια χρόνο ώστε να γίνουμε ακόμα δυνατότεροι, αλλά πιστεύω πως έχουμε μια σπουδαία ομάδα και ικανή. Είμαι σίγουρος πως μπορούν να μας δώσουν μεγάλη ευχαρίστηση. Είμαι πολύ χαρούμενος και είχαμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε σύγκριση του που ήμασταν το 2020».

Η Ferrari ήταν οκτώ δέκατα ταχύτερη στις κατατακτήριες σε σύγκριση με το 2020 στην Ισπανία. Στον αγώνα του 2021 έδειξε να είναι η τρίτη ταχύτερη ομάδα πίσω από τις Red Bull και Mercedes, κάτι το οποίο λίγοι πίστευαν πως θα συμβεί.

Στην βαθμολογία, βρίσκεται στην 4η θέση με 60 βαθμούς, 5 λιγότερους από την McLaren που είναι στην 3η θέση.

Image credit: Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!