F1: H Mercedes παραμένει μπροστά από τη Red Bull με τον Χάμιλτον

Πέτρος Σηφαλάκης
F1: H Mercedes παραμένει μπροστά από τη Red Bull με τον Χάμιλτον
Στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του Πορτιμάο ο Λιούις Χάμιλτον έμεινε μπροστά από τον Μαξ Φερστάπεν συνεχίζοντας την επιτυχία για τη Mercedes.

Με καθυστέρηση ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών του Πορτιμάο. Τα μονοθέσια βγήκαν στην πίστα αργότερα από το προγραμματισμένο, η Mercedes όμως δεν έχασε τη φόρμα της και συνέχισε να βρίσκεται μπροστά από τη Red Bull. Αυτή τη φορά, ταχύτερος ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος κράτησε πίσω του τον Μαξ Φερστάπεν.

Ο Βρετανός πέτυχε έναν πιο αργό χρόνο σε σύγκριση με εκείνον του Βαλτέρι Μπότας στο FP1, ωστόσο αποδείχτηκε αρκετός για να είναι ο ταχύτερος όλων. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν και τρίτος κατάφερε να βρεθεί ο Βαλτέρι Μπότας. Ο Κάρλος Σάινθ και ο Φερνάντο Αλόνσο είναι στην πεντάδα και οι Εστεμπάν Οκόν, Σαρλ Λεκλέρ, Ντάνιελ Ρικιάρντο, Λανς Στρολ και Σέρχιο Πέρεζ συμπληρώνουν τη δεκάδα.

Μοναδικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια του FP2 ήταν μια προσωρινή διακοπή για τον Μαξ Φερστάπεν καθώς παρουσιάστηκε ένα θέμα με το σύστημα πέδησης του μονοθεσίου, ωστόσο δεν ήταν κάτι το σημαντικό και επιδιορθώθηκε γρήγορα, οπότε επέστρεψε στην πίστα. Παρακάτω ακολουθούν οι χρόνοι και η κατάταξη από τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών της Formula 1 στο Πορτιμάο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!