Λάντο Νόρις: «Δεν είχα τον ρυθμό να κρατήσω τον Λιούις...»

Γιώργος Βαρίνος
Λάντο Νόρις: «Δεν είχα τον ρυθμό να κρατήσω τον Λιούις...»
Δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί για μια θέση στο βάθρο ο... «οδηγός της ημέρας» Λάντο Νόρις και μάλιστα στην επανεκκίνηση μετά την κόκκινη σημαία, τόλμησε να διεκδικήσει και την 1η θέση από τον Μαξ Φερστάπεν.

Μαθήματα οδήγησης παρέδωσε σήμερα ο Λάντο Νόρις, κερδίζοντας την διάκριση του οδηγού της ημέρας χάρις τον «τσαμπουκά» και το θράσος του. Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και πάλεψε για μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους οδηγούς. Ο ίδιος λέει:

«Είναι ωραίο να παλεύεις με αυτούς του τύπους. Δεν έκανα καλή εκκίνηση. Είναι καλή όμως η επιστροφή μετά την χτεσινή ημέρα. Δεν είχα τον ρυθμό να κρατήσω τον Λιούις, ήταν πολύ γρήγορος για μένα. Ήταν δικό μου το λάθος με τα παντλς, είχα καλό ρυθμό τους πρώτους δέκα, δεκαπέντε γύρους μετά την επανεκκίνηση. Αλλά ήξερα ότι μετά, ειδικά με τον Λιούις πίσω μου, ότι δεν θα 'ναι καθόλου εύκολη η κατάσταση. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μάχομαι για αυτές τις θέσεις και να μάχομαι με αυτούς τους τύπους.» Στο τέλος και οι 3 οδηγοί του βάθρου, για διαφορετικούς λόγους ήσαν χαρούμενοι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!