Άγνωστο αν θα ξεκινήσει τη σεζόν ο Φερνάντο Αλόνσο

Πέτρος Σηφαλάκης
Άγνωστο αν θα ξεκινήσει τη σεζόν ο Φερνάντο Αλόνσο
Μετά τον τραυματισμό του στο τροχαίο ατύχημα που είχε, δεν γνωρίζει κανείς αν ο Φερνάντο Αλόνσο θα καταφέρει να βρίσκεται στον πρώτο αγώνα της F1 και βέβαια, στα δοκιμαστικά.

Μερικές ώρες πριν μάθαμε ότι ο Φερνάντο Αλόνσο έκανε ποδήλατο στην Ελβετία, όταν ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον έριξε κάτω. Μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο και η ομάδα της Alpine έκανε αμέσως γνωστό το περιστατικό, επιβεβαιώνοντας την είδηση. Ο Ισπανός έμεινε για αρκετές ώρες εκεί και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέρνης. Αυτό έγινε επειδή ο Αλόνσο μάλλον έχει κάταγμα στο σαγόνι και στο συγκεκριμένο νοσοκομείο ειδικεύονται σε αυτό.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ακόμη, αν ο Φερνάντο Αλόνσο θα προλάβει την εκκίνηση της σεζόν στο Μπαχρέιν, η οποία αυτή τη στιγμή είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαρτίου στο Μπαχρέιν. Τα δοκιμαστικά της Formula 1 πριν ξεκινήσει η σεζόν θα γίνουν μεταξύ 12 και 14 Μαρτίου, πάλι στην πίστα του Μπαχρέιν και ο Φερνάντο Αλόνσο δύσκολα θα καταφέρει να βρίσκεται εκεί. Ο Ισπανός ευτυχώς δεν χτύπησε σοβαρά, το πρόβλημα που του δημιουργήθηκε στο σαγόνι όμως, είναι σημαντικό για τη Formula 1.

Με τις δυνάμεις που αναπτύσσονται κατά την οριακή οδήγηση με αυτά τα μονοθέσια, κάθε σημείο του σώματος καταπονείται σημαντικά και αν δεν είναι γερό, μπορεί να προκληθούν προβλήματα. Ακόμη και στο σαγόνι, που θεωρητικά προστατεύεται από το κράνος. Ακόμη, κανείς δεν έχει βγει για να απαντήσει ακριβώς αν ο Φερνάντο Αλόνσο θα καταφέρει να βρίσκεται στον πρώτο αγώνα της Formula 1. Μέσα στην ημέρα σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα για την εξέλιξη της υγείας του Ισπανού. Ελπίζουμε να καταφέρει να επιστρέψει έγκαιρα για να κάνει το μεγάλο comeback στη Formula 1!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!