Formula 1: Θετικός στον κορονοϊό ο Τότο Βολφ

Πέτρος Σηφαλάκης
Formula 1: Θετικός στον κορονοϊό ο Τότο Βολφ
Ο Τότο Βολφ ανακοίνωσε επίσημα ότι κόλλησε κορονοϊό κατά τη διάρκεια διακοπών με την οικογένειά του, τον ξεπέρασε όμως και προχωράει μπροστά.

Αν και οι περισσότεροι ανακοινώνουν ότι κόλλησαν κορονοϊό λίγες μέρες μετά από το θετικό τους τεστ, ο Τότο Βολφ το έκανε αφού τον ξεπέρασε. Ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes στη Formula 1 κατά τη διάρκεια διακοπών με την οικογένειά του έκανε τεστ Covid-19 και βγήκε θετικό, οπότε έμεινε σε καραντίνα, μαζί με τους δικούς του ανθρώπους, για δέκα μέρες.

Στη συνέχεια κατάφερε να επανέλθει και πλέον τα τεστ του βγαίνουν αρνητικά, οπότε τον έχει ξεπεράσει πλήρως. Ο Βολφ δεν το ανακοίνωσε όσο είχε ακόμη κορονοϊό αλλά το δήλωσε επίσημα όταν τον ξεπέρασε. Δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το πως κόλλησε ή αν κόλλησε κάποιος άλλος μέσω εκείνου, αυτό που είπε όμως ήταν ότι είχε τα ελάχιστα δυνατά συμπτώματα.

Τον πέρασε ανώδυνα, σχεδόν ασυμπτωματικά. Η απώλεια γεύσης και οσμής ήταν ένα χαρακτηριστικό, ενώ δεν έκανε λόγο για τίποτε άλλο. Το μέρος που βρισκόταν για διακοπές ήταν το Κίτσμπουελ της Αυστρίας και ενώ προγραμμάτιζε να μείνουν λίγες ημέρες, έμειναν τελικά δύο εβδομάδες. Πλέον εκείνος και η οικογένειά του χαίρουν άκρας υγείας και έχουν βγει από την καραντίνα, μετά τα αρνητικά τεστ Covid-19.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!