Ο Σάινθ ξεκίνησε προπόνηση στον προσομοιωτή της Ferrari

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Σάινθ ξεκίνησε προπόνηση στον προσομοιωτή της Ferrari
Όντας πλέον μέλος της οικογένειας της Ferrari, ο Κάρλος Σάινθ βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ομάδας και ξεκίνησε να δουλεύει με τον προσομοιωτή.

Από το 2021 ο Σαρλ Λεκλέρ και ο Κάρλος Σάινθ θα είναι οι δύο οδηγοί της Ferrari. Ο τελευταίος πήρε τη θέση του Σεμπάστιαν Φέτελ και η νέα χρονια θα είναι η πρώτη του στην ιταλική ομάδα. Πριν, έτρεχε για λογαριασμό της McLaren. Ο Σάινθ έχει ξεκινήσει ήδη να προπονείται στον προσομοιωτή, ενώ έχει περάσει πολλές ώρες συναντήσεων για να γνωρίσει τους νέους του συνεργάτες στη Ferrari.

«Καλησπέρα από το Μαρανέλο! Είμαι επιτέλους εδώ, ξεκίνησα να δουλεύω με τους μηχανικούς και όλους τους ανθρώπους εδώ. Γνωρίζω πάρα πολλά νέα πρόσωπα, πολλά νέα ονόματα, τα οποία είναι δύσκολο να τα μάθω αλλά το προσπαθώ. Χθες είχα πάνω από έξι ώρες συναντήσεων. Σήμερα για πρώτη φορά θα μπω στον προσομοιωτή, θα δοκιμάσω για πρώτη φορά το αυτοκίνητο και θα ξεκινήσει η σκληρή δουλειά που θα έχουμε για αυτή τη σεζόν» είπε ο Κάρλος Σάινθ σε ένα βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το λογαριασμό της Ferrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!