Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ντύθηκε στα πράσινα της Aston Martin

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ντύθηκε στα πράσινα της Aston Martin
Τις νέες του αγωνιστικές φόρμες φόρεσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ και η ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη του φωτογραφία του με αυτές, χωρίς να είναι και τρομερά αποκαλυπτική ωστόσο.

Το 2020 ήταν η τελευταία χρονιά του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari. Ο Γερμανός δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμεναν στη Ferrari, ούτε και η ομάδα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του οδηγού, οπότε τα αποτελέσματα που ήρθαν τελικά, ήταν μέτρια. Με την ύπαρξη και του Σαρλ Λεκλέρ στη Ferrari, η ομάδα έκρινε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Φέτελ και έτσι πήρε τον Κάρλος Σάινθ για το 2021 και μετά.

Ο Φέτελ για κάποιο καιρό έμεινε χωρίς μια ικανοποιητική πρόταση. Τα σενάρια έλεγαν ακόμη και ότι σκέφτεται να αφήσει τη Formula 1, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να πάει σε μια από τις τελευταίες ομάδες, αλλά από την άλλη, δεν υπήρχε και κενή θέση τις «καλύτερες». Τελικά ήρθε η Aston Martin να δώσει λύσει στο πρόβλημά του.

Η Racing Point του Λόρενς Στρολ θα μετονομαστεί σε Aston Martin Racing από του χρόνου. Ο Στρολ αγόρασε ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της Aston Martin για αυτό και πήρε το όνομά της η ομάδα, λύνοντας τη συνεργασία της με τη Red Bull. Στο ρόστερ οδηγών θα βρίσκεται ο γιος του Λόρενς Στρολ, Λανς Στρολ και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ ο Σέρχιο Πέρεζ που ήταν στη Racing Point μέχρι και φέτος, πάει στη Red Bull, αφήνοντας στον «πάγκο» τον Άλεξ Άλμπον. Παρακάτω ακολουθεί η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Σεμπάστιαν Φέτελ με τα πράσινα της Aston Martin, την οποία δεν τη λες και... αποκαλυπτική, πάντως.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!