Formula 1: O Τότο Βολφ συνεχίζει στο τιμόνι της Mercedes

Πέτρος Σηφαλάκης
Formula 1: O Τότο Βολφ συνεχίζει στο τιμόνι της Mercedes
Για τρία ακόμη χρόνια θα παραμείνει στη θέση του επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes στη Formula 1 ο Τότο Βολφ, σύμφωνα με νέο συμβόλαιο που μόλις υπέγραψε.

Οι επιτυχίες της Mercedes στη Formula 1 τα τελευταία χρόνια και η απόλυτη κυριαρχία της στην υβριδική εποχή του σπορ δείχνουν ότι κάτι γίνεται καλά στην ομάδα και προφανώς, ο επικεφαλής της, Τότο Βολφ, έχει στα χέρια του μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας. Η Mercedes λοιπόν αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία της μαζί του και πλέον θα βρίσκεται στο τιμόνι για τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια, σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές.

Ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε ιδιαίτερια ευτυχισμένος που ο Βολφ θα παραμείνει στην οικογένεια της ομάδας καθώς η συνεργασία τους είναι υποδειγματική τα τελευταία χρόνια. Την ίδια στιγμή η Ineos θα μεγαλώσει το μερίδιό της στην ομάδα. Πλέον η ιδιοκτησία μοιράζεται στο 33% ανάμεσα στη Daimler, τον ίδιο τον Τότο Βολφ και την Ineos.

«Έχουμε φτιάξει μια από τις πιο κερδοφόρες εταιρείες»

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο συνεργασίας με την Mercedes-AMG Petronas F1 Team. Η ομάδα αυτή είναι σαν οικογένεια για εμένα. Έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί, θετικά και αρνητικά και δεν μπορώ να με φανταστώ να δουλεύω με ένα καλύτερο τιμ. Η ομάδα μας είναι φανταστική. Είμαι πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενος που μπαίνυομε σε αυτή τη νέα εποχή. Η επένδυση της Ineos επίσης δίνει ένα ξεκάθαρο σημάδι αυτοπεποίθησης στο σπορ μετά από έναν πολύ απαιτητικό χρόνο. Έχουμε δημιουργήσει μια από τις πιο κερδοφόρες εταιρείες στον κόσμο. Παράλληλα είναι προνόμιο που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με όλους στη Mercedes-Benz για τα επόμενα χρόνια» είπε ο Τότο Βολφ, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του νέου συμβολαίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!