Στη Red Bull ο Σέρτζιο Πέρεζ

Gazzetta team
Στη Red Bull ο Σέρτζιο Πέρεζ
Ο Σέρτζιο Πέρεζ θα συνθέτει -σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα- μαζί με τον Μαξ Φερστάπεν το δίδυμο των οδηγών της Red Bull για το 2021 στη Formula 1, ενώ ο Άλεξ Άλμπον θα παραμείνει στην αυστριακή ομάδα ως δοκιμαστής οδηγός.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Σέρτζιο Πέρεζ υπέγραψε στη Red Bull και ότι τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η ένταξή του στο δυναμικό της αυστριακής ομάδας. Ετσι θα καλυφθεί και η τελευταία κενή θέση οδηγού που υπήρχε μέχρι στιγμής στις ομάδες που θα λάβουν μέρος το 2021 στο πρωτάθλημα της Formula 1. Ο Πέρεζ ολοκλήρωσε τέταρτος το εφετινό πρωτάθλημα της Formula 1 όμως η Racing Point τον αντικατέστησε για του χρόνου με τον Σεμπάστιαν Φέτελ που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ferrari. Ο Μεξικανός που γίνεται στις 26 Δεκεμβρίου 31 ετών θα πάρει τη θέση του Αλεξάντερ Άλμπον, που τερμάτισε έβδομος στο πρωτάθλημα με 105 βαθμούς έναντι 135 του Πέρεζ.

Αναμένονται ανακοινώσεις

Η επίσημη ανακοίνωση της Red Bull αναμένεται στη διάρκεια της Παρασκευής, 18 Δεκεμβρίου. Ο Άλμπον θα συνεχίσει πάντως στην αυστριακή ομάδα ως δοκιμαστής οδηγός, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο μέλλον και πάλι ως βασικός πιλότος των Ταύρων. H Red Bull έχει θέσει ως στόχο να διεκδικήσει το 2021 με αξιώσεις το πρωτάθλημα της Formula 1 και θεωρεί ότι ο Πέρεζ είναι ιδανικός για να στηρίξει ένα τέτοιο εγχείρημα και να δώσει τις απαραίτητες βοήθειες στον Μαξ Φερστάπεν. Να σημειώσουμε ότι ο Πέρεζ θριάμβευσε εφέτος στο Γκραν Πρι του Σακχίρ και έγινε ο πρώτος Μεξικανός οδηγός που νίκησε εδώ και πάνω από 50 χρόνια σε αγώνα της Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!