Formula 1: Ο Φερστάπεν στην κορυφή του FP3

Πέτρος Σηφαλάκης
Formula 1: Ο Φερστάπεν στην κορυφή του FP3
Μισό δευτερόλεπτο απόσταση από τον δεύτερο Άλεξ Άλμπον είχε ο Μαξ Φερστάπεν στην πίστα του Άμπου Ντάμπι, κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών.

1-2 κατάφερε να κάνει η Red Bull στην τρίτη και τελευταία περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του Άμπου Ντάμπι, λίγο πριν τις κατατακτήριες δοκιμές. Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο κυρίαρχος με διαφορά περίπου μισό δευτερόλεπτο από τον teammate του, Άλεξ Άλμπον, ο οποίος κάνει ο,τι μπορεί προκειμένου να διατηρήσει τη θέση του στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο κατάφερε να φτάσει στην τρίτη θέση, στην τέταρτη ο Εστεμπάν Οκόν δίνοντας το 3-4 για τη Renault και πέμπτος βρίσκεται ο Λάντο Νόρις της McLaren. Χάμιλτον, Στρολ, Σάινθ, Μπότας και Πέρεζ κλείνουν τη δεκάδα. Κατά τα λοιπά δεν υπήρχαν απρόοπτα στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Άμπου Ντάμπι. Θυμίζουμε ότι είναι το τελευταίο Γκραν Πρι της χρονιάς για τη Formula 1. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα, με την κατάταξη και τους χρόνους των οδηγών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!