Σκυτάλη στον Μπότας για το FP2 της F1, φωτιά ο Ράικονεν

Πέτρος Σηφαλάκης
Σκυτάλη στον Μπότας για το FP2 της F1, φωτιά ο Ράικονεν
Ο Βαλτέρι Μπότας κατάφερε να περάσει τον teammate του στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών της Formula 1 στο Άμπου Ντάμπι, ενώ το μονοθέσιο του Κίμι Ράικονεν πήρε φωτιά. Όλα καλά για τον Φινλανδό.

Ξανά στην κορυφή η Mercedes στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του Άμπου Ντάμπι. Τα... μαύρα βέλη επικράτησαν, με τον Βαλτέρι Μπότας στην πρώτη θέση και τον Λιούις Χάμιλτον στη δεύτερη, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν που στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών ήταν πρώτος, τώρα βρίσκεται τρίτος.

Ο Κίμι πήρε πυροσβεστήρα και έσβησε τη φωτιά

Σταθερά τέταρτος ο Άλεξ Άλμπον και πέμπτος ο Λάντο Νόρις της McLaren. Εστεμπάν Οκόν, Σέρχιο Πέρεζ, Σαρλ Λεκλέρ, Ντάνιελ Ρικιάρντο και Λανς Στρολ κλείνουν τη δεκάδα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είδαμε και κόκκινη σημαία που προκλήθηκε από το μονοθέσιο του Κίμι Ράικονεν. Το αυτοκίνητο του Φινλανδού τυλίχτηκε στις φλόγες, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν περισσότερα προβλήματα. Ο οδηγός βγήκε γρήγορα έξω και μάλιστα, βοήθησε και το προσωπικό της πίστας να σβήσουν τη φωτιά αρπάζοντας έναν πυροσβεστήρα!

Μέχρι να απομακρυνθεί το μονοθέσιο το FP2 «πάγωσε» και στη συνέχεια, ξεκίνησε ξανά. Ο Τζορτζ Ράσελ επιστρέφοντας στη Williams, ύστερα από ένα τριήμερο με τη Mercedes, αντιμετώπισε μερικά προβλήματα με τον κινητήρα του μονοθεσίου του, αλλά και ο Λιούις Χάμιλτον είχε κάποια θέματα προς το τέλος της διαδικασίας, μάλλον με τον συμπλέκτη. Παρακάτω βλέπετε αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη από τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών της Formula 1 στο Άμπου Ντάμπι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!