O Φερστάπεν ερωτευμένος με την κόρη του Νέλσον Πικέ

Gazzetta team
O Φερστάπεν ερωτευμένος με την κόρη του Νέλσον Πικέ
Ο Μαξ Φερστάπεν δεν είναι πλέον σόλο αλλά φημολογείται ότι αποτελεί ζευγάρι με την Κέλι Πικέ, κόρη του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 Νέλσον Πικέ και πρώην σύντροφο του Κβίατ τον οποίο είχε εκτοπίσει ο Ολλανδός το 2016 από τη Red Bull στην Toro Rosso!

Μπορεί να μην του πολυφαίνεται, όμως ο Μαξ Φερστάπεν είναι γυναικοκατακτητής. Ο Ολλανδός οδηγός της Formula 1 έχει να επιδείξει ήδη παρά τα μόλις 23 χρόνια του έναν μακρύ κατάλογο σχέσεων με εντυπωσιακές κοπέλες. Ετσι είχε μεταξύ άλλων δεσμό με τη Σουηδέζα οδηγό αγώνων Μικαέλα Άλιν-Κοτουλίνσκι, με τη Βελγίδα μοντέλο Τζόις Γκοντεφρίντι, με την Ολλανδέζα Blogger Ρόος βαν ντερ Άα, με τη συμπατριώτισσά της αθλήτρια του χόκεϊ Μαξίμ Πουρκουιέ και τελευταία με τη Γερμανίδα φοιτήτρια Ντιλάρα Σάνλικ.

Τον χωρισμό του από τη Σάνλικ τον δημοσιοποίησε ο Φερστάπεν μόλις τον Οκτώβριο, όταν απάντησε σε σχετική ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού RTL ότι είναι πάλι μόνος. Φαίνεται όμως ότι ο εννέα φορές νικητής σε Γκραν Πρι της Formula 1 πάτησε πάλι γκάζι στο κυνήγι ενός νέου έρωτα και σύμφωνα με δημοσιεύματα ολλανδικών μέσων ενημέρωσης τον βρήκε στο πρόσωπο της Κέλι Πικέ.

H 31χρονη εντυπωσιακή κόρη του Νέλσον Πικέ.

Η 31χρονη Βραζιλιάνα είναι μοντέλο και κόρη του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, Nέλσον Πικέ, ενώ ο αδελφός της Νέλσον τζούνιορ έχει λάβει μέρος σε 28 Γκραν Πρι της Formula 1 και έχει ανέβει μία φορά στο βάθρο. Σύντροφος της εντυπωσιακά όμορφης κοπέλας ήταν μέχρι τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς ο Ντάνιιλ Κβίατ, με τον οποίο έχει μάλιστα και μία κόρη ηλικίας ενός έτους.

Το μήνυμα άναψε φωτιές

Οι φήμες περί δεσμού του Μαξ με την Κέλι πυροδοτήθηκαν εξαιτίας μίας ανάρτησης της Βραζιλιάνας στο Instagram. Εκεί απεικονίζεται η 31χρονη να κοιτάζει στην κάμερα ενώ γράφει στο σχετικό μήνυμα «Σκοτεινότερα από τον ωκεανό, βαθύτερα από τη θάλασσα, τα έχεις όλα, έχεις ό,τι χρειάζομαι» προσθέτοντας μία μαύρη καρδιά. Αμέσως ακολουθεί η εξής απάντηση του Μαξ Φερστάπεν: «Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, οι οποίες είναι τόσο βαθιές όπως η θάλασσα και τόσο ψηλές όπως ο ουρανός».

To επίμαχο μήνυμα της Κέλι Πικέ και η απάντηση του Φερστάπεν που άναψε φωτιές.

Η σχέση μεταξύ της δεσποινίδας Πικέ και του Mad Max δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο προσφέρεται για κουτσομπολιό εξαιτίας του Κβίατ, καθώς ο Φερστάπεν ήταν εκείνος που εκτόπισε το 2016 τον πρώην σύντροφο της Κέλι στην Toro Rosso παίρνοντας τη θέση του Ρώσου στη Red Bull. Τώρα τον αντικατέστησε και στο πλευρό της κόρης του Νέλσον Πικέ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!