Χάμιλτον: «H σαμπάνια από το παπούτσι του Ρικιάρντο είναι χειρότερη»

Πέτρος Σηφαλάκης
Χάμιλτον: «H σαμπάνια από το παπούτσι του Ρικιάρντο είναι χειρότερη»
Μετά τη δοκιμή του να πιεί λίγη σαμπάνια μέσα από το παπούτσι του Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο Λιούις Χάμιλτον είπε ότι είναι ακόμη χειρότερο από την κανονική σαμπάνια, της οποίας μάλλον δεν είναι λάτρης.

Ο Λιούις Χάμιλτον είχε δηλώσει ότι ποτέ του δεν πρόκειται να πιει σαμπάνια από το παπούτσι κάποιου οδηγού, ωστόσο στην Ίμολα σε ένδειξη καλής θέλησης ήπιε λίγη από του Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ο Αυστραλός για να γιορτάσει την τρίτη του θέση στον αγώνα προχώρησε σε αυτή την κίνηση, όταν ο Χάμιλτον του πρότεινε να... ανταλλάξουν παπούτσια και σαμπάνια. Μέχρι και από τη φωτογραφία φαίνεται ότι ο Χάμιλτον δεν διασκεδάζει τόσο τη στιγμή, αλλά ακόμη κι έτσι οι δηλώσεις του είναι απολαυστικές!

«Σίγουρα δεν είχε ωραία γεύση. Γενικότερα δεν μου αρέσει τόσο η σαμπάνια, αλλά από το παπούτσι του Ντάνιελ μάλλον είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα» είπε στη συνέχεια ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός ήπιε από το αριστερό παπούτσι του Ρικιάρντο και ο πιλότος της Renault ήπιε από το δεξί παπούτσι του Χάμιλτον, οπότε μοιράστηκαν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή που βγήκε εντελώς αυθόρμητα.

«Έβγαλα το παπούτσι μου και ήμουν έτοιμος να ευχαριστήσω τους μηχανικούς» είπε ο Ρικιάρντο. «Μετά άκουσα τον κύριο Χάμιλτον να μου ζητά να βγάλω το αριστερό μου παπούτσι και ήπιε από αυτό. Μοιραστήκαμε τη στιγμή σήμερα, ήταν τέλειο πραγματικά. Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι κάποτε μου έλεγε ότι ποτέ δεν θα πιει από το παπούτσι μου. Το 2020 όμως, συνέβη. Περίεργα πράγματα γίνονται φέτος! Ήμουν τόσο σίγουρος ότι κάποτε θα κατάφερνα να το κάνω και ορίστε, έγινε» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!