Εξαιρετικά χαρούμενος με τη Ferrari ο Σαρλ Λεκλέρ

Πέτρος Σηφαλάκης
Εξαιρετικά χαρούμενος με τη Ferrari ο Σαρλ Λεκλέρ
Σημάδια βελτίωσης δείχνει η Ferrari και το μονοθέσιο έχει αρχίσει να γίνεται πιο ανταγωνιστικό, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα του αγώνα στην Πορτογαλία.

Η σεζόν του 2020 δεν ήταν η καλύτερη για τη Ferrari. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, θα λέγαμε ότι ήταν μια από τις χειρότερες στην ιστορία της. Ωστόσο η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη και η ανάκαμψη που άρχισε να σημειώνει ίσως βελτιώσει την κατάσταση για τους επόμενους αγώνες. Ο Σαρλ Λεκλέρ κατάφερε να τερματίσει τέταρτος στην πίστα του Πορτιμάο της Πορτογαλίας, ενώ δέκατος ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος. Κυρίως λόγω του ρυθμού που είχαμε στον αγώνα. Γενικά η μέρα ήταν πολύ θετική, δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, κάτι που μας κόστισε σε χρόνο αλλά τελικά, βρήκαμε ρυθμό στη συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενος, τα πήγαμε πολύ καλά στο Πορτιμάο. Έπρεπε να κάνω υπομονή στην αρχή με τα ελαστικά που ξεκίνησα. Μπορούσαν να με προσπεράσουν σχεδόν παντού. Γύρο με το γύρο μου έδειξε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, πάντως, ενώ στο τέλος δικαιώθηκα. Ένιωσα καλά στο αυτοκίνητο. Είχα αρκετές στιγμές που πίστεψα ότι θα έχω έξοδο, αλλά τελικά έμεινα στην πίστα και η τέταρτη θέση είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς, με βάση τα δεδομένα» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!