«Μα τι κάνουν οι άλλοι...» σκέφτηκε ο Κίμι στον πρώτο γύρο! (vid)

Γιώργος Βαρίνος
«Μα τι κάνουν οι άλλοι...» σκέφτηκε ο Κίμι στον πρώτο γύρο! (vid)
Ο γερό Κίμι έδειξε σε όλους πως γίνεται στον πρώτο γύρο του Γκραν Πρι Πορτογαλίας καθώς από την 18η θέση βρέθηκε ακόμα και 6ος! Διάφορα προβλήματα και ατυχίες τον κράτησαν στο τέλος μακρυά από τους βαθμούς στην 11η θέση.

Η υπέροχη εκκίνηση του Kίμι Ράικονεν δυστυχώς δεν είχε συνέχεια καθώς ο πρωταθλητής του 2007 και ρέκορντμαν συμμετοχών τερμάτισε τελικά σε μια απογοητευτική 11η θέση. Ο Μαξ Φερστάπεν ωστόσο αστειεύτηκε ότι η εμπειρία στις υγρές συνθήκες, που είναι χαρακτηριστικό των Φινλανδών ήταν χρήσιμη καθώς είδε έκπληκτους στους καθρέφτες του τον Κίμι να βρίσκεται 6ος από 18ος στον πρώτο κιόλας γύρο. Ο ίδιος ο Κίμι όμως ήταν ακόμα πιο έκπληκτος!
«Η εκκίνηση δεν ήταν πολύ καλή - έχασα μια θέση - αλλά μετά από αυτό, ειλικρινά σκέφτηκα σε ένα σημείο ''μα τι κάνουν οι άλλοι;'' Είχα έναν καλό πρώτο και στη συνέχεια δεύτερο γύρο, η ταχύτητα ήταν καλή στο αυτοκίνητο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και τότε αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο pit stop και στο τέλος έχασα τη 10η θέση από τον Vettel εξ αιτίας των ελαστικών μου που είχαν τελειώσει. Δεν έχουμε ταχύτητα, κρίμα. Αν βρούμε περισσότερη ταχύτητα, τότε όλα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα.».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!