Μικ Σουμάχερ: «Θέλω να ξεπεράσω τον Λιούις Χάμιλτον»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μικ Σουμάχερ: «Θέλω να ξεπεράσω τον Λιούις Χάμιλτον»
Όντας μια ανάσα πριν από τα ρεκόρ του πατέρα του, ο Μικ Σουμάχερ θέλει να περάσει τον Λιούις Χάμιλτον στα επιτεύγματά του στη Formula 1, όταν τελικά καταφέρει να μπει σε αυτή.

Όπως όλα δείχνουν, είναι ζήτημα μηνών να δούμε τον Μικ Σουμάχερ στη Formula 1. Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, του ανθρώπου που συνεχίζει να έχει τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ, είναι πολύ πιθανό να μπει στην οικογένεια της Alfa Romeo Racing από την επόμενη χρονιά, στη θέση του Αντόνιο Τζιοβινάτσι. Αυτή τη στιγμή ο Λιούις Χάμιλτον είναι σε μια θέση που απειλεί ευθέως τα ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ και ο νεότερος Μικ, δηλώνει ότι θα ήθελε να ξεπεράσει τον Βρετανό, όταν εκείνος ενταχθεί στη Formula 1 και φτάσει σε ένα καλό επίπεδο.

«Θυμάμαι πάντα τον πατέρα μου να λέει ότι τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε. Δεν υπάρχει κανένας πιλότος στη Formula 1 που να μη θέλει να σπάει ρεκόρ. Ο Λιούις έχει μια πολύ καλή πορεία στο άθλημα, προσπαθεί συνεχώς. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω το επόμενο βήμα, να μπω στη Formula 1 και τελικά, να καταφέρω να τον ξεπεράσω» είπε ο Μικ Σουμάχερ.

Να αναφέρουμε ότι και ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξέφρασε την άποψή του για τα ρεκόρ του Χάμιλτον. Ο Βρετανός βρίσκεται μόλις μια νίκη πίσω από τον Σουμάχερ, ώστε να τον ισοφαρίσει και αν κατάφερει στο τέλος της χρονιάς να πάρει το πρωτάθλημα οδηγών, τότε θα είναι στην «ισοπαλία» και στο κομμάτι των τίτλων. Η νίκη του Χάμιλτον είναι ζήτημα... εβδομάδων να συμβεί και να ξεπεράσει τον Γερμανό, ενώ και το πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό να το δούμε στο όνομά του, στο τέλος της χρονιάς. Εννοείται ότι αν συμβεί, τότε θα έχει ένα κίνητρο παραπάνω ώστε να παλέψει για ένα όγδοο και να καθίσει στο θρόνο της Formula 1. O Σεμπάστιαν Φέτελ, είπε: «Από τη μια θα στενοχωρηθώ. Ο Μίκαελ ήταν και είναι ο ήρωάς μου, τον θαύμαζα από παιδί. Από την άλλη θα είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λιούις. Σίγουρα του αξίζει όλη αυτή η επιτυχία που κάνει τα τελευταία χρόνια, η οποία θα συνεχίσει και φέτος, αλλά και στις επόμενες σεζόν» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!