FP2 Ρωσίας: Η Mercedes επιστρέφει στο γνώριμο 1-2

Πέτρος Σηφαλάκης
FP2 Ρωσίας: Η Mercedes επιστρέφει στο γνώριμο 1-2
Ο Βαλτέρι Μπότας διατηρεί τη θέση του ως ο ταχύτερος και στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, αυτή τη φορά όμως και ο Λιούις Χάμιλτον τα κατάφερε περίφημα.

Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών έφερε τον Βαλτέρι Μπότας στην πρώτη θέση, αλλά τον Χάμιλτον στη 19η. Μετά από μερικές ώρες λοιπόν, στο FP2 πια, ο Φινλανδός παρέμεινε στην ίδια θέση, αλλά ο Λιούις Χάμιλτον ανέβηκε δεύτερος, οπότε η κανονικότητα επέστρεψε στη Mercedes για το γνώριμο 1-2 ακόμη και στα ελεύθερα δοκιμαστικά. Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο συνεχίζει να τα πηγαίνει πολύ καλά και είναι τρίτος, ενώ οι δύο McLaren, Κάρλος Σάινθ και Λάντο Νόρις, είναι στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Σέρχιο Πέρεθ και Μαξ Φερστάπεν ακολουθούν και στην όγδοη θέση συναντάμε τον Σαρλ Λεκλέρ, που επιστρέφει στη δεκάδα, ύστερα από την ενδέκατη θέση που πήρε το πρωί. Δέκατος είναι και ο Φέτελ που σημαίνει ότι και οι δύο Ferrari μπήκαν σε σχετικά καλές θέσεις, ενώ τους χωρίζει ο Οκόν, που πήρε την ένατη θέση. Επίσης ο Φερστάπεν είχε μια έξοδο από την πίστα στη στροφή 14. Ύστερα από αυτό επέστρεψε στο γκαράζ για να ελεγχθεί το αυτοκίνητο, ωστόσο δεν προκλήθηκαν συνέπειες. Κατά τα λοιπά δεν συνέβη τίποτε άλλο αξιοσημείωτο κατά τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη Ρωσία. Δείτε αναλυτικά χρόνους και αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!