Σπάει κόκαλα ο χλευασμός του Χάμιλτον από τον Ράικονεν (pics)

Gazzetta team
Σπάει κόκαλα ο χλευασμός του Χάμιλτον από τον Ράικονεν (pics)
Ο Κίμι Ράικονεν περιγράφει με βιτριολικό τη μετεξέλιξη των οδηγών της Formula 1 από χαρισματικές προσωπικότητες με ανθρώπινες αδυναμίες σε ρομποτάκια συγκρίνοντας με δύο φωτογραφίες τον Τζέιμς Χαντ με τον Λιούις Χάμιλτον!

Ο 41χρονος Κίμι Ράικονεν και ο 35χρονος Λιούις Χάμιλτον είναι οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία εν ενεργεία πιλότοι της Formula 1. Κάπου εκεί όμως τελειώνουν και τα κοινά σημεία τους, αφού ο Φινλανδός έχει αποδείξει ότι είναι γερό ποτήρι, παραδοσιακός και λιγομίλητος. Αντιθέτως ο Βρετανός είναι χορτοφάγος, ντύνεται εκκεντρικά, δεν πίνει ούτε καπνίζει και εκφράζει συχνά απόψεις για κάθε είδους πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

Ο Iceman προχώρησε τώρα ένα βήμα παραπέρα με ένα post στο Instagram στο οποίο υποστηρίζει χωρίς περιστροφές ότι οι παλαιοί πιλότοι της Formula 1 ήταν άτομα με έντονη προσωπικότητα και ανθρώπινα ελαττώματα σε αντίθεση με τους σημερινούς, που ζουν και συμπεριφέρονται σαν ρομποτάκια και δεν μπορείς να περιγράψεις ως χαρισματικούς.

Aριστερά ο μανιώδης καπνιστής και πότης, Χαντ και δεξιά ο μοδάτος Χάμιλτον.

Στο Story του ειρωνεύεται ευθέως ο Κίμι τον οδηγό της Mercedes συγκρίνοντάς τον με τον Τζέιμς Χαντ, που απεβίωσε το 1993 και πέρασε στην ιστορία ως «ο ροκ σταρ της Formula 1». Για να το κάνει αυτό, ανέβασε μία φωτογραφία του παγκόσμιου πρωταθλητή του 1976 να καπνίζει και να πίνει μπύρα και δίπλα της μία άλλη με τον Βρετανό να κάνει πατίνι ντυμένος από την κορυφή έως τα νύχια με την πιο τολμηρή λέξη της ανδρικής μόδας.

Δε χάθηκε ακόμη κάθε ελπίδα, υποστηρίζει ο Ράικονεν.

Ακολούθως ανέβασε ο Ράικονεν αυτοειρωνευόμενος μία δική του φωτογραφία όπου καπνίζει εμφανώς μεθυσμένος με τη λεζάντα «μη φοβάστε, δεν χάθηκε ακόμη κάθε ελπίδα».

To κράνος του Iceman προν τιμήν του Τζέιμς Χαντ.

Ο 41χρονος οδηγός της Alfa Romeo δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό του για τον Τζέιμς Χαντ, μάλιστα το 2012 είχε λάβει μέρος στο Γκραν Πρι του Μονακό φορώντας ένα κράνος με ειδικό σχεδιασμό προς τιμήν του ειδώλου του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!