ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Το νέο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Φέτελ

Το νέο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Φέτελ

Το νέο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Φέτελ

Η Aston Martin υποδέχθηκε τον νέο οδηγό της από το 2021 στη Formula 1 αποκαλύπτοντας το μελλοντικό του υπηρεσιακό αυτοκίνητο, δηλαδή μία Vantage AMR των 185.000 ευρώ με ειδικές πινακίδες για τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα τρέχει από του χρόνου στη Formula 1 με τα χρώματα της Aston Martin, όπως θα μετονομασθεί από το 2021 η σημερινή Racing Point. Η ομάδα με τα εφετινά ροζ μονοθέσια υποδέχθηκε τον νέο πιλότο της με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα, που αφορά το μελλοντικό του υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα ποστάρισε δύο φωτογραφίες μίας Aston Martin Vantage AMR με τελική ταχύτητα 314 χλμ./ώρα και τιμή εκκίνησης από 185.000 ευρώ μπροστά στο εργοστάσιο της βρετανικής μάρκας.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι πινακίδες κυκλοφορίας του πολυτελούς αυτοκινήτου με τον συνδυασμό 5ΕΒ ΑΜ F1, ο οποίος διαβάζεται ως εξής: Το 5 αντιστοιχεί στο νούμερο του μονοθεσίου του Φέτελ και μαζί με τα δύο γράμματα ΕΒ διαβάζεται σαν SEB όπως είναι δηλαδή το χαϊδευτικό όνομα ‘’Σεμπ’’ του Γερμανού. Το ΑΜ αντιστοιχεί στην Aston Martin και το F1 στη Formula 1.

H Racing Point διευκρίνισε πάντως ότι έχει γίνει φωτομοντάζ στις πινακίδες του οχήματος και ότι δεν πρόκεται για τις πραγματικές. Ωστόσο το αυτοκίνητο περιμένει τον Σεμπάστιαν Φέτελ για να προστεθεί στον στόλο των οχημάτων του από το 2021, οπότε θα τεθεί σε ισχύ και το συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών.