Φέτελ: «Ευτυχώς δεν υπήρχαν θεατές στη Μόντσα»

Gazzetta team
Φέτελ: «Ευτυχώς δεν υπήρχαν θεατές στη Μόντσα»
Σε ένα από τα χειρότερα Γκραν Πρι για τη Ferrari, o Σεμπάστιαν Φέτελ λέει ότι πάλι καλά που λόγω κορονοϊού, οι κερκίδες ήταν άδειες.

Ο αγώνας της Μόντσα ήταν επεισοδιακός. Έγιναν πάρα πολλά ευτράπελα και για τη Ferrari, τα πράγματα σίγουρα δεν ήταν καθόλου καλά. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε πρόβλημα με τα φρένα του και εγκατέλειψε, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου ύστερα από αποσταθεροποίηση του πίσω μέρους του στην Parabolica και βγήκε εκτός. Τώρα η Ferrari βρίσκεται στην έκτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και αν τελείωνε έτσι το 2020, θα ήταν το χειρότερό της αποτέλεσμα από το 1980 μέχρι σήμερα.

«Χαμηλές οι προσδοκίες μας για το Μουτζέλο»

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς αυτή τη στιγμή, για όλη την ομάδα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τίποτα, ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Θα ήθελα να μην είμαι εδώ και να μιλάω αυτή τη στιγμή. Αν μπορούσα να επιλέξω, θα ήθελα να ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο, στην πίστα. Και όχι πίσω. Μπροστά. Αλλά καμία φορά, δεν μπορείς να επιλέξεις. Οι σκληρές στιγμές είναι μέρος της ζωής και μέρος του αθλητισμού. Δεν αξίζει όμως σε όλους εκείνους που προσπαθούν τόσο, αυτά τα κακά αποτελέσματα.

Θεωρώ ότι από τη μια πλευρά, ήταν... ευλογία που δεν υπήρχαν θεατές στη Μόντσα, στον αγώνα της πατρίδας της ομάδας. Βλέπετε που βρισκόμαστε. Ελπίζω στο Μουτζέλο να είμαστε σε μια καλύτερη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παλεύουμε και για το βάθρο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Οι προσδοκίες μας είναι πολύ χαμηλές. Ελπίζουμε να έχουμε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο, χωρίς πολλούς μπελάδες. Αυτή θα ήταν μια καλή αρχή, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά και στη συνέχεια, βλέπουμε» είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!