Ο Χάμιλτον συμφωνεί ότι η F1 έχει γίνει μονότονη

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Χάμιλτον συμφωνεί ότι η F1 έχει γίνει μονότονη
Αν και είναι εκείνος που καταφέρνει να ανεβαίνει συχνότερα στην πρώτη θέση του βάθρου, ο Λιούις Χάμιλτον λέει ότι οι οπαδοί έχουν δίκιο όταν λένε πως το άθλημα έχει χάσει το ενδιαφέρον του.

Σε όλους μας αρέσει να κερδίζουμε και το ίδιο ισχύει και για τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να σπάσει φοβερά ρεκόρ, να πάρει πρωταθλήματα και να κερδίσει αμέτρητους αγώνες, πάντα έχοντας ως μεγάλο συν το αυτοκίνητο, που από την υβριδική εποχή και μετά, είναι το καλύτερο, σε κάθε χρονιά. Φέτος έχει πάρει πέντε νίκες σε επτά αγώνες και καταλαβαίνει τους θεατές που παραπονιούνται για... μονοτονία.

«Ελπίζω να έχουμε περισσότερο ανταγωνισμό σύντομα»

«Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους των οπαδών, αλλά ως ένας θεατής που μεγάλωσε και έζησε πολλές διαφορετικές εποχές της Formula 1, μπορώ να καταλάβω. Έζησα και τη χρυσή περίοδο του Μίκαελ Σουμάχερ, ξέρω πως είναι. Ο αγώνας στο Βέλγιο δεν ήταν και ο πιο εντυπωσιακός, συμφωνώ με αυτά που είπε ο Φερστάπεν. Εγώ διασκεδάζω στο αυτοκίνητό μου. Ακόμη μου αρέσουν οι μάχες που κάνω, κοιτάζω που βρίσκεται ο Βαλτέρι, τι χρόνους κάνει, τις διαφορές μας, τα κενά στο χρονόμετρο, προσπαθώ να βρω την τέλεια ισορροπία σε κάθε γύρο.

Είναι μια πρόκληση για εμένα. Αλλά δεν είναι διασκεδαστικό για τον κόσμο όταν παρακολουθεί. Όταν είσαι μέσα, είναι κάπως διαφορετικά. Φυσικά και θα λάτρευα έναν αγώνα που θα ήμασταν όλοι πάρα πολύ κοντά. Ελπίζω στους επόμενους αγώνες. Οι Red Bull έχουν βελτιωθεί σημαντικά, πραγματικά ελπίζω σε λίγο περισσότερο ανταγωνισμό. Όλοι θέλουν να μας δουν να μαχόμαστε μεταξύ μας» είπε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!