Mπινότο: «O Φέτελ θα ταίριαζε σε κάθε ομάδα»

Gazzetta team
Mπινότο: «O Φέτελ θα ταίριαζε σε κάθε ομάδα»
Ο διευθυντής της Scuderia χαρακτήρισε τον Φέτελ «γρήγορο», «έμπειρο» και «ηγέτη», ενώ ευχήθηκε να βρει ο Γερμανός νέα ομάδα και να συνεχίσει να τρέχει στη Formula 1, επειδή το αξίζει!

Μπορεί να μην ανανέωσε η Ferrari το συμβόλαιό της με τον Σεμπάστιαν Φέτελ που λήγει στα τέλη της χρονιάς, ωστόσο ο διευθυντής της Ματία Μπινότο, δεν παραλείπει να εξυμνεί τον Γερμανό στις εκάστοτε δηλώσεις του. Όταν ερωτήθηκε λοιπόν σχετικά με τις ικανότητες του Σεμπ, απάντησε ο Μπινότο ότι «είναι γρήγορος, είναι έμπειρος. Είναι ένας τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Είναι ένας ηγέτης της ομάδας».

Ο Ιταλοελβετός συνέχισε τους επαίνους λέγοντας τα εξής: «Είναι ένας ταλαντούχος οδηγός, γι αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι ο Σεμπ θα ταίριαζε σε κάθε ομάδα. Ελπίζω να βρει μία θέση και για το μέλλον». Τώρα βέβαια να ισχυρίζεσαι για κάποιον ότι ταιριάζει σε όλες τις ομάδες, εκτός από τη…δική σου μάλλον μοιάζει με χρύσωμα του χαπιού για τον Γερμανό.

O Φέτελ με τον Πέρεθ.

Πιθανότερος προορισμός του Σεμπάστιαν Φέτελ για την επόμενη χρονιά θεωρείται η Racing Point, που θα συμμετέχει από του χρόνου ως εργοστασιακή ομάδα της Aston Martin με κινητήρες Mercedes. O ίδιος ο οδηγός αποφεύγει να μιλήσει για το μέλλον του, όμως ο διευθυντής της Racing Point, Ότμαρ Στσάφναουερ δήλωσε ότι «εγώ προσωπικά δεν συζήτησα μαζί του».

Και όντως μπορεί να λέει την αλήθεια, καθώς σύμφωνα με τις φήμες ο Σεμπάστιαν Φέτελ συζητά απευθείας με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Λόρενς Στρολ. Ο Καναδός δισεκατομμυριούχος φέρεται να κάλεσε τον Γερμανό στο σαλέ του στο Γκστααντ της Ελβετίας, όπου το παρουσίασε ένα σχέδιο συμβολαίου σε πολύ ώριμη μορφή. Ο Φέτελ δεν το έχει υπογράψει ακόμη, ωστόσο βρίσκεται κάτω από πίεση επειδή η Racing Point μπορεί να σπάσει μόνον έως τις 31 Ιουλίου το συμβόλαιο με τον Πέρεθ έναντι βεβαίως αποζημίωσης του Μεξικανού με μερικές εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!