Πάει στη Racing Point ο Σεμπάστιαν Φέτελ;

Πέτρος Σηφαλάκης
Πάει στη Racing Point ο Σεμπάστιαν Φέτελ;
Φήμες λένε ότι ο Λόρενς Στρολ, ο ιδιοκτήτης της Racing Point που από την επόμενη σεζόν θα πάρει το όνομα της Aston Martin, βρίσκεται σε επαφές με τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Η αποχώρηση του Σεμπάστιαν Φέτελ από τη Ferrari θα φέρει πολλές αλλαγές στη Formula 1. Ο Κάρλος Σάινθ θα πάει στη Scuderia και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, θα αποχωρήσει από τη Renault, για να καλύψει τη θέση του τελευταίου στη McLaren. Ο Φέτελ μέχρι τώρα δεν είχε κάποια πρόταση που να τον καλύπτει στη Formula 1 και το μέλλον του ήταν αβέβαιο, ωστόσο τώρα, λέγεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Racing Point.

Η ομάδα με τα ροζ μονοθέσια ανήκει στον Λόρενς Στρολ. Ο Καναδός πρόσφατα απέκτησε ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της Aston Martin και από την επόμενη χρονιά, η ομάδα θα μετονομαστεί σε Aston Martin Racing. Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και μάλιστα, να κλείσει και συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως μέχρι στιγμής, ο Φέτελ δεν φαίνεται να έχει κάποια καλύτερη επιλογή. Ο Κρίστιαν Χόρνερ της Red Bull ξεκαθάρισε ότι δεν θα τον προσλάβουν ξανά στην ομάδα του και γενικά, δεν υπάρχει κάποια «ελεύθερη» θέση που να τον ικανοποιεί. Περιμένουμε λοιπόν για να δούμε αν το deal με την Aston Martin θα... κάτσει!