Λεκλέρ: «Η δεύτερη θέση ήταν σαν να νίκησα»

Λεκλέρ: «Η δεύτερη θέση ήταν σαν να νίκησα»
Πολύ περισσότερο από ικανοποιημένος ήταν ο Σαρλ Λεκλέρ με το τελικό του αποτέλεσμα στην Αυστρία, το οποίο επιτεύχθηκε με αρκετή τύχη, αλλά και χάρη στα λίγα του λάθη.

Η Ferrari αναγνωρίζει και η ίδια ότι φέτος, απέχει από τον ανταγωνισμό και ότι θα πρέπει να κάνει αρκετές αλλαγές στο μονοθέσιό της, προκειμένου να ισοφαρίσει την απόδοση. Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Σαρλ Λεκλέρ κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Βαλτέρι Μπότας της Mercedes. Λίγο το αυτοκίνητο ασφαλείας, λίγο τα προβλήματα του Νόρις και του Πέρεθ, κατάφεραν να οφελήσουν τον οδηγό της Ferrari, ο οποίος ξεκίνησε από την έβδομη θέση εκκίνησης.

«Από τους καλύτερους αγώνες μου στην F1»

«Λοιπόν, μπορώ να πω ότι είμαι εξαιρετικά χαρούμενος, αισθάνομαι σαν να νίκησα σήμερα. Δεν τα πηγαίναμε καλά από την εκκίνηση του Σαββατοκύριακου, θα έλεγα ότι αυτός ο αγώνας μου είναι ένας από τους καλύτερους από τότε που μπήκα στη Formula 1. Δεν έκανα και πολλά λάθη. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου, αλλά και με τη στρατηγική μας, τις επιλογές μας.

Είμαστε γρήγοροι σε κάποιες στροφές όμως στις ευθείες δεν τα πάμε καλά. Θα έχουμε ένα νέο πακέτο στην Ουγγαρία για να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε αυτό το ζήτημα. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας εδώ στην Αυστρία. Ήταν πολύ δύσκολο να προσπεράσω, κάθε φορά που κάποιος έκανε ένα λάθος έπρεπε να γίνω πολύ επιθετικός για να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να περάσω. Για αυτό είμαι τόσο χαρούμενος που τελικά τερμάτισα στη δεύτερη θέση» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!