Ferrari: Ο Σαρλ Λεκλέρ έβγαλε μονοθέσιο της F1 στο δρόμο (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ferrari: Ο Σαρλ Λεκλέρ έβγαλε μονοθέσιο της F1 στο δρόμο (vid)
Οδηγώντας πήγε ο Σαρλ Λεκλέρ από το εργοστάσιο της Ferrari, στην πίστα του Φιοράνο, με την SF1000, το νέο μονοθέσιο της ομάδας για την επερχόμενη σεζόν.

Σιγά σιγά όλοι μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς Formula 1 και περιμένουμε για την εκκίνηση του πρωταθλήματος στις 5 Ιουλίου, στην Αυστρία. Οι κάτοικοι του Μαρανέλο όμως, της «πατρίδας» της Ferrari στην Ιταλία, είχαν την ευκαιρία να δουν ένα μονοθέσιο από κοντά λίγο νωρίτερα.

Το βίντεο γυρίστηκε σε ελεγχόμενες συνθήκες

Η μάρκα επικοινώνησε με τις αρχές και έκλεισαν τους δρόμους, ώστε ο Σαρλ Λεκλέρ να μπορεί να περάσει με ασφάλεια και να πάει από το εργοστάσιο, στην πίστα του Φιοράνο! Στην ενδιάμεση διαδρομή πέρασε από πολλά σημεία όπου έχουν ξεχωριστή σημασία για τη Ferrari, όπως το μουσείο της μάρκας, το κέντρο εξέλιξης και σχεδιασμού των αγωνιστικών της Formula 1 και πολλά ακόμη.

Τελικά, έφτασε στην πίστα και πραγματοποίησε μερικούς γύρους, στο πλαίσιο της έρευνας και εξέλιξης για τη νέα σεζόν, όπως έκαναν και οι υπόλοιπες ομάδες της Formula 1. Ο ίδιος ο Λεκλέρ δήλωσε μετά την εμπειρία του ότι δεν του αρέσει το πρωινό ξύπνημα όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, είχε έναν ξεχωριστό λόγο για να χαίρεται που ξύπνησε νωρίς. Στη συνέχεια... απολογήθηκε στους κατοίκους που άθελά του ξύπνησε και δηλώνει πανέτοιμος να τρέξει στις 5 Ιουλίου. Απολαύστε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!