Γουέμπερ: «Ο Φέτελ έχασε το κίνητρό του στη Ferrari»

Πέτρος Σηφαλάκης
Γουέμπερ: «Ο Φέτελ έχασε το κίνητρό του στη Ferrari»
Ο πρώην teammate του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Formula 1 λέει ότι ο Γερμανός στη Ferrari, μετά από ένα σημείο, δεν είχε κίνητρο για να πετύχει τους στόχους του.

Τον προηγούμενο μήνα έγινε γνωστό ότι η Ferrari δεν «τα βρήκε» με τον Σεμπάστιαν Φέτελ και ο τελευταίος θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν του 2020. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποιο στοιχείο για το που θα συνεχίσει αργότερα, ενώ αντιθέτως, γνωρίζουμε ότι τη θέση του στη Ferrari θα την πάρει ο Κάρλος Σάινθ. Οι μέτριες επιδόσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ τον τελευταίο χρόνο έφεραν αρκετά σχόλια για το πρόσωπό του και ο Μαρκ Γουέμπερ, εξηγεί τη δική του οπτική στο θέμα.

«Θεωρώ ότι για ένα χρόνο θα απέχει από τη Formula 1»

«Δεν ξυπνούσε το πρωί έχοντας κίνητρο να οδηγήσει το κόκκινο μονοθέσιο. Έκαναν ο,τι μπορούσαν αλλά στην πορεία χάθηκε. Ναι, είχε κάποιες ανταγωνιστικές στιγμές στη Ferrari, δεν υπάρχει αντίρρηση για αυτό. Νομίζω πάντως ότι θα τους λείψει στην πορεία. Θα τους λείψει κάποιος με τη δική του εμπειρία» είπε ο Μαρκ Γουέμπερ, που ήταν teammate του στη Red Bull. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι για ένα χρόνο θα απέχει από τη Formula 1. Ελπίζω να καταφέρει να αναζωογονηθεί και να επιστρέψει στο πνεύμα του ανταγωνισμού, να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της Formula 1. Μπορεί να το κάνει αν έχει το σωστό κλίμα. Νομίζω ότι πραγματικά του λείπει ο αγγλικός τρόπος αγωνίσματος που είχε στη Red Bull, πιστεύω ότι το απολάμβανε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!