Μπότας: «H Mercedes δεν ενδιαφέρεται για τον Φέτελ»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μπότας: «H Mercedes δεν ενδιαφέρεται για τον Φέτελ»
Ο πιλότος της Mercedes λέει ότι η ομάδα του δεν σκέφτεται να τον αντικαταστήσει με τον Σεμπάστιαν Φέτελ και συμπληρώνει ότι «γελάει» με τις φήμες που κυκλοφορούν.

Όταν ανακοινώθηκε πως ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα αποτελέσει παρελθόν από τη Ferrari στο τέλος της σεζον του 2020, άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες για το που θα συνεχίσει ο Γερμανός. Ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση και επίσης, δεν ακούγεται κάποια πιθανή φήμη αφού οι ομάδες που θα ενδιέφεραν τον Φέτελ, είναι κλεισμένες. Πολλοί είπαν ότι η Mercedes θα σκεφτεί την αντικατάσταση του Βαλτέρι Μπότας με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, αν και κάποιοι διαφώνησαν καθώς δύο τόσο μεγάλα ονόματα (Χάμιλτον, Φέτελ) δύσκολα θα συνυπήρχαν. Ο Βαλτέρι Μπότας αποφάσισε να πάρει θέση και έκανε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο Sky Sports.

«Γελάω με τις φήμες που κυκλοφορούν»

«Πάντα είχα μια πολύ ειλικρινή σχέση με την ομάδα μου. Μου είπαν ευθέως ότι δεν ενδιαφέρονται για τον Φέτελ, οπότε τους είπα εντάξει, είμαστε μια χαρά. Βρίσκω αρκετά αστείο το γεγονός ότι βγαίνουν τέτοιες φήμες χωρίς να έχει γίνει ούτε ένας αγώνας φέτος. Αν και δεν έχουμε τρέξει, υπάρχουν πιλότοι που παίρνουν τη θέση μου στη Mercedes. Αυτές οι φήμες με έκαναν να γελάσω αρκετές φορές. Δεν με πιέζει κανένα τέτοιο σενάριο, έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου το στόχο μου. Τα πράγματα θα τακτοποιηθούν από μόνα τους, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν έχω στρες για κάτι από όλα αυτά» είπε ο Βαλτέρι Μπότας για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Mercedes.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!