H Mercedes «παρακολουθεί» την περίπτωση του Φέτελ

H Mercedes «παρακολουθεί» την περίπτωση του Φέτελ
Δεν αποκλείει την πιθανότητα συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Φέτελ η ομάδα της Mercedes, αν και όπως λένε οι ίδιοι, έχουν προτεραιότητα οι οδηγοί που ήδη υπάρχουν στην «οικογένεια».

τελευταία χρονιά που θα τρέξει με το κόκκινο μονοθέσιο και στη συνέχεια, τη θέση του θα την πάρει ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ. Παραμένει άγνωστο όμως το τι θα κάνει ο Φέτελ, ένας τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που αναμφίβολα, έχει πολλά να δώσει. Ο Γερμανός αποκλείει τις ομάδες που δεν θεωρεί ανταγωνιστικές, όπως η Renault, οπότε αμέσως περιορίζει πάρα πολύ τις διαθέσιμες επιλογές του. Η Mercedes πάντως, λέει ότι... παρακολουθεί την κατάστασή του και δεν αποκλείουν μια ενδεχόμενη συνεργασία.

«Οφείλουμε να υπολογίσουμε έναν τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή»

«Ο Σεμπάστιαν είναι ένας τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ξαφνικά, είναι διαθέσιμος. Ήταν απρόσμενο. Είναι σίγουρα μια περίπτωση που πρέπει να παρακολουθήσουμε. Που θα πάει, που είμαστε εμείς με τους οδηγούς μας... όλα τα κοιτάμε. Εξετάσαμε την κατάσταση. Προτεραιότητά μας είναι οι οδηγοί που ήδη βρίσκονται στη Mercedes. Ο Λιούις, ο Βαλτέρι. Και ο Τζορτζ Ράσελ είναι μέσα σε αυτούς. Και μόνο αν δεν μπορούμε να βρούμε λύση ανάμεσα σε αυτό το γκρουπ οδηγών θα κοιτάξουμε κάπου αλλού.

Αν γίνει αυτό βέβαια, ο Σεμπάστιαν είναι σε μια πάρα πολύ καλή θέση. Το οφείλουμε σε έναν τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, δεν μπορείς να του πεις αμέσως όχι. Πρέπει να το σκεφτείς. Από την άλλη έχουμε μια φανταστική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος και με τους δύο πιλότους μας στη Mercedes, αλλά και τον Ράσελ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Κάποιος από αυτούς μπορεί να σου πουν κάποια στιγμή ότι δεν θέλουν να συνεχίσουν να τρέχουν άλλο και ξαφνικά έχεις μια κενή θέση. Για αυτό δεν θέλω να βγω να πω αποκλείται, ο Σεμπάστιαν δεν πρόκειται να τρέξει με εμάς» είπε ο Τότο Βολφ, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes στη Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!