Χόρνερ: «Απίθανο να επιστρέψει στη Red Bull ο Φέτελ»

Πέτρος Σηφαλάκης
Χόρνερ: «Απίθανο να επιστρέψει στη Red Bull ο Φέτελ»
Ο επικεφαλής της Red Bull τονίζει ότι στη Formula 1, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να έχεις δύο κορυφαίους οδηγούς στην ίδια ομάδα, αναφερόμενος σε μια θεωρητική συνύπαρξη Φέτελ με Φερστάπεν.

Με τέσσερις παγκόσμιους τίτλους στο ενεργητικό του, ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει βαριά ιστορία στη Formula 1. Η ομάδα που του χάρισε τις επιτυχίες ήταν η Red Bull, η προηγούμενη από τη Ferrari δηλαδή και τώρα που θα φύγει από το Μαρανέλο, μερικοί υπέθεσαν ότι θα μπορούσε να επιστρέψει. Ο Κρίστιαν Χόρνερ ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη για αυτές τις θεωρίες και την τεκμηριώνει.

«Δύο πρωτοκλασάτα αρσενικά ποτέ δεν τα πάνε καλά»

«Είναι εξαιρετικά απίθανο να επιστρέψει ο Φέτελ σε εμάς. Έχουμε ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον Μαξ, που καλύπτει πολλά χρόνια ακόμη και νομίζω ότι ο Άλμπον κάνει αρκετά καλή δουλειά. Έχουμε καλή δυναμική σαν ομάδα και έχει αποδειχτεί ότι δύο αρσενικά πρώτης τάξης δεν τα βρίσκουν. Ο Σεμπάστιαν είναι ακόμη πολύ ανταγωνιστικός οδηγός. Δεν θα ήταν καλό για την ομάδα μας όμως να έχουμε δύο πρώτης κλάσης οδηγούς. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα που έχουμε αυτή τη στιγμή. Σίγουρα, δεν έχει πολλές επιλογές για να προχωρήσει, όμως προφανώς τα είχε υπολογισμένα όταν δεν συμφώνησε με τη Ferrari» ήταν τα λόγια του Κρίστιαν Χόρνερ.

Ύστερα, συμπλήρωσε: «είναι τύπος που τα υπολογίζει όλα, είμαι βέβαιος ότι σκέφτηκε πολύ καιρό. Θα πρέπει να σέβεστε την απόφασή του. Προς τα που θα πάει, δεν έχω ιδέα. Όπως είπα όμως, είναι ένας άντρας που τα υπολογίζει όλα, ανεξάρτητα αν θα συνεχίσει ή όχι, έχει επιτύχει πολλά πράγματα στο χρόνο του στη Formula 1. Τέσσερια παγκόσμια πρωταθλήματα, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς όλων των εποχών! Ακόμη είναι σχετικά νέος, μόλις που πέρασε τα 30, αν αποφασίσει να μείνει προφανώς θα είναι ανταγωνιστικός. Αυτό, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από αυτόν. Κανείς άλλος εκτός από τον ίδιο τον Σεμπάστιαν δεν γνωρίζει τις επιλογές του. Έχει ισχυρές αξίες στον χαρακτήρα του και ακεραιότητα, οπότε νομίζω ότι θα το σκεφτεί για πολύ καιρό ακόμη».

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!