Πέρεθ: «Πιο πιθανό να αποχωρήσει ο Φέτελ από να υπογράψει αλλού»

Πέτρος Σηφαλάκης
Πέρεθ: «Πιο πιθανό να αποχωρήσει ο Φέτελ από να υπογράψει αλλού»
Σύμφωνα με τον οδηγό της Racing Point, Σέρχιο Πέρεθ, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι πιθανότερο να αποχωρήσει από τη Formula 1 μετά το 2021, από το να συνεχίσει σε μια άλλη ομάδα.

Σχετικά αναμενόμενη ήταν για τον Σέρχιο Πέρεθ η ανακοίνωση της Ferrari, ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν θα συνεχίσει στην ίδια ομάδα από το 2021 και μετά. Ο πιλότος της Racing Point έκανε διάφορες δηλώσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα και πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο παράγοντας Λεκλέρ»

«Ακούγαμε ότι τα πράγματα μάλλον δεν πήγαιναν καλά. Και οι δύο πλευρές δεν ένιωθαν όπως ένιωθαν πριν μερικά χρόνια. Πιστεύω ο παράγοντας Λεκλέρ έπαιξε σημαντικό ρόλο εδώ. Το δικό τους στοίχημα για το μέλλον είναι ξεκάθαρα ο νέος οδηγός που έκανε μια εκπληκτική πρώτη σεζόν με την ομάδα. Ο Φέτελ κατά την καραντίνα μπορεί να κατάλαβε πολλά πράγματα, να σκέφτηκε. Το αν θα συνεχίσει εξαρτάται από το πόσο το θέλει. Έχει κάποιες επιλογές. Πιθανότατα θα είναι ο τελευταίος του χρόνος στη Formula 1. Τον βλέπω πιο κοντά στο να εγκαταλείψει το σπορ και να φύγει, παρά να συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Δεν ξέρω όμως, μιλάω περισσότερο σαν ένας οπαδός, δεν ξέρω τι υπάρχει στο μυαλό του».

Στη συνέχεια, είπε: «ζούμε σε μια φούσκα όλοι στη Formula 1. Νομίζουμε ότι όλα είναι αυτός ο κόσμος που ζούμε. Μέχρι να δούμε λίγο παραέξω και να συνειδητοποιήσουμε την εκπληκτική ζωή έξω από αυτή, που δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτή. Σε γεμίζει, σου απαντά πολλά ερωτήματα για τη ζωή, όπως τι πιστεύεις ότι θα συμβεί όταν σταματήσεις να τρέχεις και αποχωρήσεις από τη Formula 1. Μαθαίνεις ότι υπάρχει μια υπέροχη ζωή έξω από τους αγώνες». Σύμφωνα με τον Σέρχιο Πέρεθ ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Formula 1 μετά τη λήξη συνεργασίας του με τη Ferrari. Παράλληλα, λίγες ώρες πριν, μια νέα «βόμβα» έσκασε στη Formula 1 ότι ο Ντάνιελ Ρικιάρντο υπέγραψε τελικά με τη McLaren και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. Οπότε, οι επιλογές του Φέτελ αρχίζουν να λιγοστεύουν σημαντικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!