Πού κρύφτηκε ο Λιούις Χάμιλτον από τον κορονοϊό;

Gazzetta team
Πού κρύφτηκε ο Λιούις Χάμιλτον από τον κορονοϊό;
Ο Λιούις Χάμιλτον κατέκλυζε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με νέα και φωτογραφίες του σε καθημερινή βάση, όμως αυτή την περίοδο είναι στην κυριολεξία εξαφανισμένος και ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν πού κρύβεται από τη δημοσιότητα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κανονικά, αρκούσε να μπεις στο διαδίκτυο και σε κάποιο Μέσον Κοινωνικής Δικτύωσης για να πληροφορηθείς τα νέα της ημέρας για τον Λιούις Χάμιλτον. Ο οδηγός της Mercedes μοιράζεται όσο κανένας άλλος σούπερ σταρ του αθλητισμού την καθημερινότητά του με τους φίλους και τους ακολούθους του, όμως αυτό άλλαξε εντελώς τον Μάρτιο οπότε αναβλήθηκε η εκκίνηση του πρωταθλήματος της Formula 1 για άγνωστο προς το παρόν διάστημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Χάμιλτον αποφάσισε τότε να εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, τονίζει ότι τηλεφωνεί κάθε δύο ημέρες με τον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1. Πιθανότατα ανήκει ο Αυστριακός σε αυτόν τον πολύ κλειστό κύκλο των ελάχιστων ανθρώπων οι οποίοι γνωρίζουν ακριβώς, πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο 35χρονος Βρετανός.

Aτημέλητος εμφανίστηκε ο Λιούις την τελευτία φορά στο Instagram.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λιούις απέχει και από το Instagram όπου εμφανίζεται σπάνια πλέον, όπως συνέβη πριν κάποιο διάστημα οπότε έστειλε «τις θετικές και ζεστές ευχές του» στους φίλους του. Μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία του με ανέμελο στυλ, ξέπλεκα μακριά μαλλιά και κοντοξυρισμένο μουσάκι.

Διατηρείται σε φόρμα

Τα ίχνη του Βρετανού οδηγούν πάντως στην Ασία, αν και ο ίδιος διαθέτει –μεταξύ άλλων- μία κατοικία στο Μονακό και ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο εικάζεται ότι ο Χάμιλτον βρίσκεται αυτή την εποχή στη νοτιοανατολική Ασία, καθώς τον είδαν την περασμένη εβδομάδα να κάνει θαλάσσιο σέρφινγκ στο Μπαλί.

Μαθαίνει ξένες γλώσσες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος της Mercedes γυμνάζεται τρεις φορές την ημέρα, προσέχει σχολαστικά τη διατροφή του και βοηθά την ομάδα του στέλνοντας σύντομα βιντεομηνύματα προς τους συνεργάτες και τους χορηγούς της για ενίσχυση του ηθικού και της ψυχολογίας τους. Μάλιστα, λόγω του άφθονου πλέον ελεύθερου χρόνου του άρχισε να κάνει και μαθήματα γαλλικών! Και βέβαια περιμένει να δει, πότε θα ξεκινήσει εφέτος το πρωτάθλημα της Formula 1, που –όπως φαίνεται- θα περιλαμβάνει από 15 έως 18 αγώνες αρχής γενομένης τον Ιούλιο με το Γκραν Πρι Αυστρίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!