H Mercedes ανακουφίστηκε που βρήκε νωρίς τα προβλήματά της

Πέτρος Σηφαλάκης
H Mercedes ανακουφίστηκε που βρήκε νωρίς τα προβλήματά της
Πριν ξεκινήσει η σεζόν του 2020, η Mercedes εντόπισε κάποια προβλήματα αξιοπιστίας στον κινητήρα της και είναι χαρούμενοι που κατάφεραν να τα διορθώσουν τόσο νωρίς.

Τα τελευταία χρόνια η Mercedes αποτελεί παράδειγμα για την απόδοσή της, αλλά και για την αξιοπιστία της, καθώς τα περιστατικά που την έπιασαν απροετοίμαστη ήταν πάρα πολύ λίγα. Η σταθερή τους απόδοση και οι καινοτομίες τους, όπως το DAS φέτος, τους δίνουν ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων! Αυτή τη χρονιά, πριν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εντόπισαν μερικά προβλήματα τα οποία διόρθωσαν, προκειμένου να μην τα βρουν μπροστά τους μέσα στη σεζόν. Στις δοκιμές είδαμε ότι τους πήγαν στραβά αρκετά πράγματα, στη Mercedes πάντως, δηλώνουν ανακουφισμένοι που βγήκαν νωρίς στην επιφάνεια, επιτρέποντας στους μηχανικούς να δουν τι συμβαίνει από νωρίς και να βελτιώσουν τον κινητήρα.

Οι δηλώσεις της Mercedes

«Προσπαθήσαμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας όπως αυτό ήταν σχεδιασμένο στις χειμερινές δοκιμές. Ωστόσο, αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα αξιοπιστίας που χρειάστηκε να επιδιορθώσουμε. Είμαστε ανακουφισμένοι που τα βρήκαμε στα δοκιμαστικά και όχι σε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Τώρα μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές μας χωρίς ποινές. Έφτασε η στιγμή να επιστρέψουμε στους αγώνες και ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν. Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά για να φτιάξει ένα νέο αυτοκίνητο και είμαστε ενθουσιασμένοι για να δούμε τι μπορεί να κάνει όταν δουλεύει στο όριο» είπε ο Τόφο Βολφ, ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes στη Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!