Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Racing Point (pics) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Racing Point (pics) 
Η Racing Point μας παρουσιάζει το RP20, το νέο της μονοθέσιο για τη σεζόν του 2020, με το οποίο θα τρέχει ο Λανς Στρολ και ο Σέρχιο Πέρεθ!

Ολοκληρώνεται σταδιακά η διαδικασία παρουσίασης των μονοθεσίων της Formula 1 για το 2020. Η Racing Point έμεινε μια από τις τελευταίες και μας δείχνουν το RP20, το νέο τους δημιούργημα για τη σεζόν που έρχεται! Το ιδιαίτερο ροζ χρώμα της ομάδας, παραμένει πάνω στο αυτοκίνητό τους. Λίγο μαύρο, μαζί με λευκό και μπλε, ολοκληρώνουν το χρωματικό συνδυασμό και το όνομα BWT (Best Water Technology) από τον μεγάλο χορηγό τους, μπαίνει και στο όνομα της ομάδας, που πλέον λέγεται BWT Racing Point.

Racing Point RP20

«Από το 2017 απολαμβάνουμε το χτίσιμο μιας επιτυχημένης συνεργασίας με την BWT και είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την τέταρτη χρονιά μας. Πλέον, μπαίνει και στο όνομα της ομάδας μας. Αυτή η επέκταση της συνεργασίας μας πραγματικά αντανακλά την άρτια σχέση μας, την ενέργεια που μας δίνουν και την αφοσίωσή τους» είπε ο CEO της BWT Racing Point. Η βρετανική ομάδα δεν θα αλλάξει το ρόστερ των οδηγών της.

Racing Point RP20

Ο Λανς Στρολ παραμένει, όπως και ο Σέρχιο Πέρεθ, ενώ από την επόμενη χρονιά θα αλλάξει και πάλι η ονομασία και θα μπει στο παιχνίδι η Aston Martin αφού ο ιδιοκτήτης της Racing Point, Λόρενς Στρολ, αγόρασε μεγάλο μερίδιο της αγγλικής φίρμας. Φέτος έχουν σαν στόχο να φέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από πέρυσι, που έφτασαν έως και την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Πλέον έχουν παρουσιαστεί όλα τα μονοθέσια και μόνο η Haas με την Alfa Romeo μένουν για να μας τα δείξουν στην τελική τους μορφή, αφού ήδη έχουν κάνει διάφορα teasers.

Racing Point RP20

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!