Μικ Σουμάχερ: «Ονειρεύομαι την F1, θα αρπάξω την πρώτη ευκαιρία» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Μικ Σουμάχερ: «Ονειρεύομαι την F1, θα αρπάξω την πρώτη ευκαιρία» 
Στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ θέλει να βρεθεί ο Μικ Σουμάχερ, γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Formula 2.

Το όνομα Σουμάχερ στην Formula 1 έχει γράψει τη δική του ιστορία και μέχρι σήμερα, κανείς δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα που έχει στην κατοχή του ο Μίκαελ Σουμάχερ. Ο γιος του μύθου της F1, Μικ, βρίσκεται ήδη στα χνάρια του πατέρα του και σήμερα αγωνίζεται στη Formula 2. Όπως κάθε οδηγός στα μηχανοκίνητα σπορ έτσι και ο Μικ, ονειρεύεται να φτάσει στη Formula 1 και το σίγουρο είναι, ότι θα τα καταφέρει. Τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Formula 2 και πολλοί παράγοντες της Formula 1, έχουν δηλώσει ανοικτά ότι τον περιμένει λαμπρό μέλλον. Ο ίδιος ο Μικ Σουμάχερ, λέει:

«Νιώθω έτοιμος να πάω στην F1. Οι περισσότεροι λένε ότι αν φτάσεις ως τη Formula 2, είσαι έτοιμος να τρέξεις στη Formula 1. Είναι αλήθεια ότι μέσα σε ένα χρόνο στη Formula 2 μαθαίνεις πολλά χρήσιμα πράγματα για τα ελαστικά, τα καύσιμα και όλα όσα θα σε βοηθήσουν για να διακριθείς στη Formula 1. Δεν είναι και αναγκαστικό ότι θα τα καταφέρεις όμως. Υπάρχουν πολλές διαφορές. Το να μείνω για ακόμη ένα χρόνο στη Formula 2 μου μοιάζει σαν την πιο λογική εξέλιξη. Θέλω να κάνω καλή δουλειά. Δεν σημαίνει και αναγκαστικά όμως ότι θα υπάρχει και άδεια θέση στην F1 όταν τη θέλω εγώ. Στην ουσία η Formula 1 σε επιλέγει. Αν μου παρουσιαστεί η παραμικρή ευκαιρία θα την αρπάξω αμέσως, για την ώρα επικεντρώνομαι στη Formula 2, ονειρευόμενος τη Formula 1».

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!