Ασταμάτητος ο Χάμιλτον παίρνει pole position στη Σιγκαπούρη!

Πέτρος Σηφαλάκης
Ασταμάτητος ο Χάμιλτον παίρνει pole position στη Σιγκαπούρη!
Για ακόμη μια φορά, ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να μας αφήσει με το... στόμα ανοικτό και να πάρει άλλη μια pole position στην καριέρα του, στο σιρκουί της Μαρίνα Μπέι στη Σιγκαπούρη.

«Μπερδεμένα» ήταν τα πράγματα με τον Λιούις Χάμιλτον στις κατατακτήριες δοκιμές της Σιγκαπούρης. Ο Βρετανός στην πρώτη περίοδο (Q1) δεν αισθανόταν καλά με το μονοθέσιό του και παραλίγο να μείνει και εκτός Q2!! Στη συνέχεια όμως, ήταν σαν να βλέπαμε έναν άλλο Χάμιλτον. Στο Q2, κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός και στο Q3, έγινε... άπιαστος! Στον πρώτο του γρήγορο γύρο, έκανε ένα χρόνο που ούτε ο ίδιος δεν πίστευε και κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. Προσπάθησε ο Κίμι, προσπάθησε ο Φέτελ, προσπάθησε ο Φερστάπεν, μάταια όμως! Ακόμη και ο ίδιος ο Χάμιλτον, που έκανε έναν τελευταίο γρήγορο γύρο μπας και βελτιώσει, δεν κατάφερε καν να πλησιάσει αυτόν που είχε κάνει νωρίτερα.

Κατά τα λοιπά, οι κατατακτήριες δοκιμές, δεν έκρυβαν άλλες εκπλήξεις. Ίσως, να περιμέναμε περισσότερα από τις δύο Ferrari με δεδομένο την πολύ καλή τους εικόνα στα ελεύθερα δοκιμαστικά χθες, αλλά και σήμερα, όμως «περιορίστηκαν» στην τρίτη θέση για τον Φέτελ και στην πέμπτη για τον Ράικονεν. Δεύτερος ήταν ο Φερστάπεν και τέταρτος ο επίσης πολύ γρήγορος Μπότας. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία και των δύο Force India στο Q3, με τον Πέρεθ και τον Οκόν, αλλά και ο Ρομέν Γκροζάν που από την αρχή των κατατακτηρίων είχε δείξει ότι σήμερα θα πετύχει κάτι καλό! Παρακάτω, ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα από τις κατατακτήριες δοκιμές της Formula 1 στο σιρκουί της Μαρίνα Μπέι, στη Σιγκαπούρη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!