ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Φερστάπεν: «Πείτε στον Φέτελ να αλλάξει συμπεριφορά»

Φερστάπεν: «Πείτε στον Φέτελ να αλλάξει συμπεριφορά»

Φερστάπεν: «Πείτε στον Φέτελ να αλλάξει συμπεριφορά»

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε κατά κάποιο τρόπο το... αίμα του πίσω για την κριτική που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό για την επιθετική του οδήγηση, ύστερα από το περιστατικό με τον Σεμπάστιαν Φέτελ. 

«Σάλος» έχει ξεσπάσει στον κόσμο της Formula 1, με το τρακάρισμα του Σεμπάστιαν Φέτελ και του Βαλτέρι Μπότας, αλλά ακόμη περισσότερο, με τη «μικρή» ποινή μόλις πέντε δευτερολέπτων που επέβαλλε στον πρώτο η FIA. 

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ακόμη ένας οδηγός που σχολίασε το περιστατικό και βέβαια, δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει με τον δικό του τρόπο, το αίμα του πίσω για την κριτική που έχει δεχτεί όλο αυτό τον καιρό, σχετική με την επικίνδυνη οδήγησή του. 

«Την επόμενη φορά που θα δείτε τον Σεμπάστιαν, να του πέιτε να αλλάξει τη συμπεριφορά του, επειδή πραγματικά, δεν είναι αποδεκτή. Αυτό ήταν που μου έλεγαν εμένα στην αρχή της σεζόν και πρέπει να κάνει το ίδιο. Μετά από αυτό δεν πρέπει να κάνει κάτι ανάλογο ξανά, να συνεχίσει απλώς να οδηγεί και να προχωρήσει, μαθαίνοντας από το λάθος του» ήταν τα λόγια του Φερστάπεν, στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα.