Χάμιλτον: «Προετοιμάζομαι για πρώτος, για τίποτα λιγότερο»! (vid)

Gazzetta team
Χάμιλτον: «Προετοιμάζομαι για πρώτος, για τίποτα λιγότερο»! (vid)
Ένα video αφιερωμένο στο πάθος που χαρακτηρίζει τον Λιούις Χάμιλτον, το οποίο ταιριάζει με αυτό που υπάρχει και στην ομάδα, δημοσίευσε η Mercedes AMG F1.

«Η απόδοση έρχεται από το πάθος – αυτό μας συνδέει με τον Λιούις Χάμιλτον. Αυτό το πάθος μας οδηγεί να δίνουμε το μάξιμουμ και μας δίνει κίνητρο να ορίσουμε την αυτοκίνηση του αύριο. Οδηγούμε το μέλλον της υψηλής αποδοτικότητας» με αυτά τα λόγια συνοδεύει η Mercedes ένα video αφιερωμένο στον Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός Πρωταθλητής φαίνεται πως είναι σε ένα σημείο στην καριέρα του που έχει ανάγκη την τόνωση του ηθικού του και το video αυτό το οποίο είναι πολύ ταιριαστό με τον τίτλο του Πρωταθλητή σε concept και ποιότητα, συνέπεσε ιδανικά θα έλεγε κανείς.

Ο Βρετανός μάλιστα ακούγεται να μιλάει και για διάφορα ζητήματα, ανάμεσα στα πολύ όμορφα πλάνα από την καριέρα του μέχρι τώρα. Στις δηλώσεις του αυτές τονίζει μεταξύ άλλων πως κανείς δεν του δίδαξε πως να οδηγεί γρήγορα. Ήταν η αγάπη του για το σπορ και η αγάπη του για τον ανταγωνισμό.

«Προπονείσαι για να γίνεις ο καλύτερος, όχι για δεύτερος, τρίτος ή ακόμη και πιο πίσω. Όλη η ενέργεια διοχετεύεται σε αυτόν το στόχο. Και δεν νομίζω πως στη ζωή είσαι καλός μόνο σε ένα πράγμα. Αν είσαι ο καλύτερος σε κάτι έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι ο καλύτερος και σε κάτι άλλο», αυτά ήταν τα λόγια του Χάμιλτον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!