Πολλά κυβικά και πολύ δύναμη από το Κymco People S 300i Noodoe

Γιώργος Βαρίνος
Πολλά κυβικά και πολύ δύναμη από το Κymco People S 300i Noodoe
Με διαστάσεις που συναντάμε και σε 125 κ.εκ. το δυνατό και πληθωρικό People S 300i Noodoe υπόσχεται εξωπραγματικές επιδόσεις με ψηφιακές ευκολίες.

Η Kymco ποντάρει στα 300άρια σκούτερ και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Γι’ άλλη μια φορά επενδύει στη μεσαία κατηγορία, παρουσιάζοντας ένα εξελιγμένο σε πολλούς τομείς scooter, που στοχεύει να κερδίσει ένα σοβαρό μερίδιο αυτής της τόσο ανταγωνιστικής κατηγορίας.
Το Kymco People S 300i συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του ανταγωνισμού, όπως τους 16άρηδες τροχούς και το επίπεδο δάπεδο με αποτέλεσμα η συνταγή να «τους βγει» και να έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της Kymco μια αναμφισβήτητη επιτυχία. Βεβαίως ο 16άρης πίσω τροχός εξαφανίζει τον χώρο κάτω από τη σέλα, αλλά οι τρομερές επιδόσεις αναγκάζουν το το People S 300i να έχει προχωρημένη οδική συμπεριφορά, που μόνο με 16άρηδες τροχούς και πάνω μπορεί να επιτευχθεί.
Οπτικά,τουλάχιστον δεν του λείπει τίποτα. Τα δύο μεγάλα δισκόφρενα, κραυγάζουν πως έχουν να τιθασεύσουν 27+ ίππους αλλά οι γενικές διαστάσεις παραμένουν compact, καθώς ο στόχος του είναι βασικά η κίνηση στην πόλη.

Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ το πιο σημαντικό σημείο του People S 300i δεν είναι άλλο από τον κινητήρα G5 της Kymco που με τις επιδόσεις του χαρακτηρίζει το scooter. Μόλις ανέβεις πάνω στην φαρδιά σέλα τα μάτι σου πέφτουν στα όργανα. Ο πίνακας οργάνων του Ρeople εχει δύο ψηφιακές οθόνες, μία TFT και μία LCD. Η πρώτη φιλοξενεί το εξαιρετικό σύστημα Noodoe, το οποίο βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Μέσω εφαρμογής στο smartphone, το Noodoe μετατρέπεται σε ένα πλήρες σύστημα multimedia, προσφέροντας ακόμα και...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!