Fantic Caballero 500 Rally: Άρωμα ‘70s

Γιώργος Βαρίνος
Fantic Caballero 500 Rally: Άρωμα ‘70s
Ξέρουμε τις μεταμοντέρνες nαked και τις μεταμοντέρνες scrambler. Με την Caballero 500 Rally έχουμε και μεταμοντέρνες enduro! Mε άρωμα από την δεκαετία του ‘70 το 500 Rally υπόσχεται πολλά χαμόγελα.

Tο 2018 η Fantic, η φίρμα από το Τρεβίζο γιόρτασε τα 50 της χρόνια και έβγαλε στην παραγωγή το Caballero 500. Το παρουσίασε αρχικά σε δύο εκδόσεις,
Scrambler και Flat Track, δημιουργώντας ανατριχίλες σε αυτούς που ήξεραν τα Caballero 50 από τα τέλη της δεκαετίας του 60. Η κίνησή της να παρουσιάσει μοντέλα 125, 250 και 500 κ.εκ. που θυμίζουν τις κατηγορίες των αγώνων Motocross των δεκαετιών 70 και 80 είχαν άλλη λογική, με βάση τις κατηγορίες των διπλωμάτων της Ευρωπαικής Ένωσης. Αναμφισβήτητα το νέο Caballero που θυμίζει πολύ οπτικά, το Caballero 50 των δεκαετιών 60-70-80, έχει βασιστεί στην τρομερή επιτυχία της Ducati Scrambler. Ενός παρόμοιου project που με μια συγκεκριμένη βάση, μπόρεσε να προσφέρει στο κοινό πολλά διαφορετικά μοντέλα. Μετά τις εκδόσεις Scrambler και Flat Track, στη γκάμα των Cabαllero 500 προστίθεται η έκδοση Rally που θυμίζει αγωνιστική μοτοσυκλέτα Enduro της δεκαετίας του `70. Η Rally έχει ψηλά τοποθετημένο το εμπρός φτερό, στιβαρά ανεστραμμένα καλάμια 43 χιλιοστών με διαδρομή 200 χιλιοστών. Το ψαλίδι πλέον είναι αλουμινένιο και το ύψος της σέλας ανέβηκε στα 860 χιλιοστά. Η χωμάτινη εμφάνιση της Rally συμπληρώνεται από την γρίλια στον εμπρός προβολέα, τα προστατευτικά των καλαμιών στις πλύμνες και τα «αγωνιάρικα» number plates στο πλάι και στη μάσκα.

Διαβάστε ολόκληρη τη δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!