Φέτελ: «Περιμέναμε την τρίτη θέση»

Γιώργος Βαρίνος
Φέτελ: «Περιμέναμε την τρίτη θέση»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραδέχτηκε ότι στη Ferrari περίμεναν να είναι μπροστά από τη Red Bull και ο Γερμανός στην τρίτη θέση.

Έκπληξη προκάλεσε στη Ferrari το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω από τη Red Bull στις κατατακτήριες δοκιμές της Μαλαισίας, όπως είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός τόνισε ότι στη Scuderia περίμεναν να είναι πιο ψηλά και για την ακρίβεια πίσω από τη Mercedes. «Περιμέναμε να είμαστε μία σειρά πιο ψηλά, στην τρίτη θέση πίσω από τη Mercedes.

Παρά ταύτα, πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουμε καλή ταχύτητα στον αγώνα αύριο, η στρατηγική θα είναι σημαντική. Γενικά, θα πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι, αλλά δεν ήμασταν σήμερα. Ελπίζω να είμαστε αύριο. Περιμέναμε να είναι λίγο δύσκολο, αλλά νιώθαμε ότι είχαμε το πάνω χέρι», είπε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Όσο για τη στρατηγική στον αυριανό αγώνα, στάθηκε στη χρήση της σκληρής γόμας. «Το γεγονός ότι όλοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη σκληρή γόμα σε κάποιο σημείο το κάνει ενδιαφέρον. Μετά είναι η Μαλαισία, πάντα μπορεί να υπάρξει λίγη βροχή. Συνήθως, έχει αρκετή ζέστη, που δε μας πειράζει».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!