Το νέο video game του Moto GP είναι για τον Ρόσι

Νίκος Τσιώκος
Το νέο video game του Moto GP είναι για τον Ρόσι
Αφιερωμένο στον Βαλεντίνο Ρόσι και στην καριέρα του είναι το νέο επίσημο video game του Moto GP, με τον «Γιατρό» να το παρουσιάζει σε κονσόλα PS4 στη Βαρκελώνη.

Το νέο επίσημο video game του Moto GP είναι γεγονός και είναι αφιερωμένο στην καριέρα του Βαλεντίνο Ρόσι. Αυτό έχει τίτλο «Valentino Rossi: The Game» και κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ είναι το μοναδικό έως τώρα που έχει όλες τις ομάδες και όλους τους αναβάτες του φετινού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, το παρουσίασε ο ίδιος ο «Γιατρός» στο περιθώριο του Γκραν Πρι Καταλονίας στη Βαρκελώνη, όπου υπήρχε μία κονσόλα PS4, με τον Ιταλό να δοκιμάζει τις δυνατότητές του στα video games. Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι σε αυτό μπορεί ο κάθε gamer να ξεκινήσει καριέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς και να μεταβεί στο Ράντσο του Doctor στην Ταβούγια και να βελτιώσει τις οδηγικές του ικανότητες, όχι μόνο στους δύο τροχούς, αλλά και στα Ράλι και στο ντριφτ,

Επίσης, είναι το μεγαλύτερο επίσημο video game του Moto GP που έχει δημιουργηθεί, καθώς συμπεριλαμβάνονται 290 αναβάτες και 47 πίστες. Τέλος, με δεδομένο ότι το «Valentino Rossi: The Game» είναι αφιερωμένο στον εννιάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στους δύο τροχούς, το μότο είναι: «Γίνει ο Βαλεντίνο Ρόσι, γίνε θρύλος του Moto GP»!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!